Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Τρακτεροάσματα και μαρσαροκορώνες


Γεια και χαρά σας... συγνώμη που επιμένω σε φωτογραφία από τον ίδιο χώρο το περίφημο ΞΕΝΙΑ μας, αλλά είδα στις εφημερίδες μια απάντηση της ΕΤΑ για το θέμα(όπου ΕΤΑ, εταιρεία τουριστικής ανάπτυξης, στην οποία έχουν περάσει όλα τα ΞΕΝΙΑ από τον μπαμπά ΕΟΤ, κάτι σαν γονική παροχή), η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ λέει ότι στο μέλλον(;) το κτίριο θα αξιοποιηθεί ως ξενοδοχείο(!)και μάλιστα θα ωφελήσει την τοπική οικονομία τα μέγιστα και...φρίκαρα!!! Να γιατί μωρέ δεν πήγαινε καλά η τοπική οικονομία τόσα χρόνια και ψαχνόμασταν όλοι. Εφταιγε που δεν λειτουργεί το ΞΕΝΙΑ...Ρε δεν πάτε να δείτε αν έρχομαι καρεκλοκένταυροι, που κάθεστε στις παχιές πολυθρόνες και ζεσταίνετε τους πισινούς σας. Α, με την ευκαιρία, πισίνα θα κάνετε στη ταράτσα, γιατί μετά από τόσα χρόνια διάβρωση όλο και κάμποσα βατραχάκια θα ενδημούν στο κτίριο.

Ø Αυτή είναι κορύφωση αγώνα… η ΄Εφη Θώδη τραγούδησε τη νύχτα σε μπλόκο αγροτών. Βέβαια κάποιες δικαιολογίες μπορεί να βρει κανείς, π.χ. ότι μπλόκο αγροτών είναι ποιος ήθελες να τραγουδήσει η ΄Ελλη Πασπαλά; Δημοτικό τραγούδι θέλει ο αγρότης, για νάρθει να στανιάρει να εξαγάγει τον πόνο του από τις χαμηλές τιμές των προϊόντων του, με τι θα ξεδώσει με RNB; Από την άλλη βέβαια θα πείτε, είναι η περίσταση για ντίρλι-ντίρλι, εδώ πρόκειται για απόγνωση κι αδιέξοδα. Ε, και; Η ΄Εφη δεν είναι για τα αδιέξοδα; Ειδικότης της. Χώρια που είναι η μόνη τραγουδίστρια που τραγουδά life-mix. ΄Αμα ξεκινήσει το πάει σκοινί-κορδόνι. Μόνο αν υποψιαστώ ότι τους τραγούδησε και τίποτα ξένα τραγούδια, από κείνες τις καταπληκτικές εκτελέσεις, θα πέσω μπροστά σε τρακτέρ.



Αυτό πάλι τι σας λέει. Το άκουσα το πρωί στον Παπαδάκη. Εμφανίστηκε σε μια γειτονιά της Αθήνας(αν υποτεθεί ότι η Αθήνα έχει ακόμα γειτονιές) ένας επιδειξίας, με μια μακριά μπεζ καπαρντίνα που την άνοιγε κι από μέσα φορούσε ένα κόκκινο εσώρουχο. Βγήκε μια κυρία και τον περιέγραψε, που της εμφανίστηκε έξω από την πολυκατοικία. ΄Ελα ρε, δεν το καταλάβατε; Τουλάχιστον από το χρώμα του σώβρακου δεν υποψιαστήκατε; Ολυμπιακός είναι και προκαλεί επιδεικνύοντας το σώβρακό του, γιατί πάει ο Ολυμπιακός 11 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο. Φως-φανάρι, η διαφορά φέρνει αλαζονεία κι ηαλαζονεία τάσεις επίδειξης.


1 σχόλια:

Τη 1/28/2009 , Ο χρήστης Blogger Giorgos Varvakis είπε...

Εύστοχος και καυστικός Γιώργη!! "Αποστολή" εξετελέσθη!! Τώρα, κάτσε και περίμενε :)
Καλή σου μέρα

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα