Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Τρακτέρ παντού...

...όχι όμως αυτό δεν ανήκει στην κατηγορία των εκτός δρόμου οχημάτων. Απλώς βγήκε από την κυκλοφορία και ο ιδιοκτήτης του σκέφτηκε, αφού θα το πάρει που θα το πάρει ο γερανός ως απόβλητο, γιατί να μην κρατήσω τα λάστιχα! Εικόνα από το κεντρικό πάρκινγκ της παραλίας μέχρι και σήμερα. Αύριο ποιός ξέρει...μπορεί να αφαιρεθούν και άλλα ζωτικά(για τον ιδιοκτήτη ή άλλους) όργανα!!! ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ
Τα τρακτέρ βγήκαν παντού, τους αδίκησα προ καιρού όταν έγραψα πως έκατσε ο κουρνιαχτός τους. Τρακτεροπαρέλαση λοιπόν και πάλι και οι προσδοκίες των αγροτών από την σημερινή κυβέρνηση έχουν ήδη πατηθεί κάτω από τα τρακτερολάστιχα. Πρωτοστατούν οι αγρότες των Σερρών, που έκλεισαν δρόμο και σύνορα στον Προμαχώνα όπως βλέπετε στη φωτό που "δανείστηκα" από τη φίλη μου Αριάδνη Παπαφωτίου και το μπλόγκ της ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ.

Με μαύρη εμφανίστηκε το καλοκαίρι ο Αλέξης, από τους κόκκινους "συντρόφους" του το περίμενε, αλλά από δικούς του και πράσινους τη βρήκε. Οι Παναθηναϊκοί τον διέγραψαν(όχι ρε από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον ΠΑΟ)γιατί αντέδρασε για τον Βοτανικό κι αυτό για το εμπορικό κέντρο που θέλει να φτιάξει ο Βωβός. Ο Πατέρας του το ξέκοψε μην εμφανιστεί στα 100χρονα της ομάδας. Τι μου θυμίζουν όλα αυτά; Παλιό σινεμά, μην σας πώ Βωβό κινηματογράφο.
Μέντιουμ-διάβασα-είπε στην κ. Παναγοπούλου, να διώξει την αστυνομία και να χειριστεί την διαπραγμάτευση μόνη της, να πάρει πάνω της το παιχνίδι. Το μέντιουμ μήπως φόραγε και κουκούλα;(Σαν την Βλαχοπούλου στο έργο με το πέπλο εννοώ).
Καλά αυτό πάλι τι ήτανε; Πήγε-διάβασα στο press-gr ο Γιώργος Παπανδρέου στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αττικής στις 11.30 τη νύχτα(ρε μπας και νυχτοβατούσε;) και βρήκε λέει τα φώτα σβηστά κι έναν αστυνομικό μέσα πίτα στο μεθύσι, που δεν καταλάβαινε όχι τί τούλεγε, αλλά ούτε καν ποιός ήταν. Ε...ήταν και τα φώτα σβηστά.

· Τα κανάλια τώρα πλέον δημοσιεύουν και μικρές αγγελίες, εξελίσσονται σε γραφεία ευρέσεως εργασίας ή τουλάχιστον μεσολαβητές μεταξύ γραφείων ευρέσεως εργασίας και τηλεθεατών. Συμβολή τους στην καταπολέμηση της ανεργίας θα το ονομάσουν και είναι Η ξεφτίλα. Λαϊκισμός εκτός ορίων. Λες και θα χτυπηθεί η ανεργία αν βρουν δουλειά(λέμε αν) δυο-τρεις άνθρωποι μέσω καναλιών.




· Στα γκάλοπ που κυκλοφόρησαν αυτή την Κυριακή(τα γκάλοπ δείχνουν μια προτίμηση στα Κυριακάτικα φύλλα ανεξήγητη) προηγούνται το ΠΑΣΟΚ και ο Καραμανλής(!). Ωραία έτσι; Ο λαός θέλει συγκυβέρνηση, κομματάκι ανέφικτη αλλά γούστο του και καπέλο του, λογαριασμό θα τους δώσει; Το ερώτημα που πρέπει να περιλαμβάνει το επόμενο ερωτηματολόγιο είναι αν θέλει (ο λαός πάντα) πρωθυπουργό Παπανδρέου με κυβέρνηση Ν. Δημοκρατίας, έτσι για ξεκάρφωμα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα