Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Με το καλό να τους μπεί!

Εικόνα σημερινή, τοπίο μετά τη βροχή (την καταιγίδα συγκεκριμένα) που μας έδειρε χτες, από την παιδική χαρά της παραλίας, με τον "κόκκορα" να πλέει σε πελάγη ηρεμίας... Χαιρετώ σας!!!
Λίγο χιούμορ στην αρχή, πριν πάτε παρακάτω που έχει και δυσάρεστα:

Γυναικείες ορμόνες

Πέρα από τις γνωστές ορμόνες, όπως είναι η τεστοστερόνη, η οιστραδιόλη, η κορτιζόνη, η αδρεναλίνη κλπ, υπάρχουν και άλλες που τώρα ανακαλύπτουμε και που αφορούν τις γυναίκες. Είναι οι εξής:

Χοντοσεντερόνη

Βασική γυναικεία ορμόνη χάρη στην οποία μια γυναίκα, που μπορεί να μην ξέρει να πάει ούτε από την Ομόνοια στο Σύνταγμα, εντοπίζει με κλειστά μάτια και χωρίς καμία προσπάθεια όλα τα υποκαταστήματα της αλυσίδας Hondos Center σε ακτίνα 150 ναυτικών μιλίων.

Νυφουλίνη

Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στην γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Από τα 30 περίπου και μετά αποτελεί τον βασικό παράγοντα που προσδιορίζει τη γυναικεία συμπεριφορά. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον αιφνίδιο γάμο. Σε ακραίες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί εκδρομές στη Λούτσα με Hyundai Accent και παρέα με τα πεθερικά.


Αυτό πάντως και παρά την οικονομική κρίση, δεν πρέπει να έχει γίνει πουθενά αλλού, αν και τίποτα δεν αποκλείεται. Από την άλλη ίσως δείχνει και τα αδιέξοδα του διευθυντή της επιχείρησης, που δεν ήξερε τι να κάνει προκειμένου να υπακούσει στα κελεύσματα της μαμάς εταιρείας. ΄Ισως δηλαδή να ήταν και μια απέλπιδα προσπάθειά του, να φανεί δικαιότερος ...Απόλυση εργαζομένου στη Πάτρα με...κληρωτίδα ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

Απολύθηκε μετά από κλήρωση

«E» 23/1

Υπάλληλος απολύθηκε ύστερα από κλήρωση που έγινε από τον υπεύθυνο του καταστήματος που εργαζόταν.Αυτό το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε κατάστημα της Vodafone στην Πάτρα και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τα σωματεία των εργαζομένων.Ο υπεύθυνος του καταστήματος έπρεπε να απολύσει έναν από τους υπαλλήλους, αλλά δεν ήξερε ποιον να επιλέξει και σκέφτηκε να... βάλει μπροστά την κληρωτίδα.Ετσι πήγε στο κατάστημα και όταν έκλεισε, παρακάλεσε τους εργαζομένους να παραμείνουν ζητώντας τους να γράψουν τα ονόματά τους σε ένα χαρτάκι. Στη συνέχεια τα δίπλωσε, τα έβαλε σε μία γυάλα και όλοι οι εργαζόμενοι θεώρησαν ότι θα γίνει κλήρωση για μπόνους από την εταιρεία.Επεσαν, όμως, από τα σύννεφα, αφού μόλις ο υπεύθυνος τράβηξε ένα από τα χαρτάκια και σε αυτό αναγραφόταν το όνομα μίας κοπέλας ανακοίνωσε την απόλυσή της.


Τελικά ήταν τόσο απλό... Με μια απόφαση στο τσακ ο Μπαράκ έκλεισε το Γκουαντάναμο. Το έταξε, το έκανε που θα έλεγε κι ένας δικός μας πολιτικάντης. Guantanam-off λοιπόν κι ας πάμε παρακάτω>

Την Δευτέρα 26 του μηνός οι Κινέζοι έχουν Πρωτοχρονιά(η φωτό απεικονίζει τις δοκιμές των φωτισμών και των πυροτεχνημάτων που γίνονται) . Το γιατί δεν το έψαξα(δηλ.γιατί 25 μέρες μετά, προφανώς είναι διαφορά ημερολογίου), αλλά δεν μας υποχρεώνει και κανείς να συνεορτάσουμε μαζί τους όπως, συμβαίνει με κάτι άλλο που διάβασα σήμερα σε μπλογκ και για το οποίο ζητείται από τους τουρίστες που επισκέπτονται την Κίνα να δείξουν κατανόηση στην διαφορετικότητα της κινέζικης κουζίνας και να μην δείξουν την αποστροφή τους σε κάποια εδέσματα που θα τους σερβιριστούν. Μεταξύ αυτών(των εδεσμάτων), όπως διάβασα και είδα, γιατί υπήρχε και σχετικό βίντεο ήταν και κρέας μαγειρεμένο, από πέος γαϊδάρου, που θεωρείται λέει πολύ θρεπτικό και αφροδισιακό. Δεν ξέρω πώς θα σας φαινόταν επισκεπτόμενοι αυτή τη παράξενη σ΄όλο τον κόσμο χώρα, που λέει κι ο Καββαδίας, αν σας πρότειναν να φάτε το συγκεκριμένο έδεσμα, αλλά δείξτε κατανόηση, προκειμένου να μην τους προσβάλλετε και φάτε το. Στο κάτω-κάτω μαγειρεμένο είναι...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα