Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2008

Ευτυχώς, γλίτωσε το Γκουαντάναμο

Τέλος πάντων αυτοί οι Αμερικάνοι τάχουν παίξει εντελώς(η ανάρτηση του συναδέλφου, μιλάει για χτύπημα μπιέλας), αλλά παράλληλα όμως το "κουφό" τούτο περιστατικό δείχνει τις εμμονές τους για την αρχαία Ελλάδα και τη λάμψη της(άσχετα αν εμείς σήμερα την έχουμε μόνο στον πάγκο για πούλημα σε όσους μας έρχονται). Εκεί που κάθονταν προφανώς όλοι αυτοί οι ακαδημαϊκοί, σοβαροί άνθρωποι, λένε τι να κάνουμε για να κερδίσουμε τα 10΄ λεπτά δημοσιότητας που μας αναλογούν; Δεν στήνουμε μια δίκη του Σωκράτη, να καλέσουμε και ακροατήριο(ποιός ξέρει πόσο πήγαινε η είσοδος) και να βγάλουμε και μια απόφαση να ασχοληθούν μαζί μας μέσα κι όξω από τας ΗΠΑ; Και την έκαναν και απεφάνθησαν ότι είναι αθώος(ευτυχώς γιατί αυτοί με την τρομο-μανία που τους κατέχει, μπορεί να του έβρισκαν κανένα τρομο-κουσούρι και νάχαμε ντράβαλα) ο Σωκράτης και κακώς ήπιε το κώνειο(δυστυχώς μετά από τόσες χιλιάδες χρόνια πλύσεις στομάχου δεν ενδείκνυνται). Πώς το λέει ο συνάδελφος, μπιέλα; Μωρέ στρόφαλο έχουν χτυπήσει αυτοί. Ιδού:

ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΠΙΕΛΑ

Παρουσία του πρέσβη της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον και κορυφαίων δικαστικών έγινε η αναψηλάφιση της δίκης του Σωκράτη!Έπρεπε να περάσουν 2047 χρόνια για να αθωωθεί ο Σωκράτης σε μια δίκη που έγινε στην Ουάσιγκτον. Τζάμπα τον έβαλαν και ήπιε το κώνιο. Αυτό αποφάνθηκαν οι δικαστές που τον ξαναδίκασαν και αναψηλάφισαν την υπόθεση. Ο κόσμος έχει τρελαθεί και το ξέρουμε. Αλλά με ποιους μάρτυρες; Σήκωσαν τον Πλάτωνα και έδωσε αποκαλυπτικές μαρτυρίες;
Οκτακόσιοι διακεκριμένοι Αμερικανοί νομομαθείς, ακαδημαϊκοί, εμπειρογνώμονες, αλλά και πολλοί θεατές, συγκεντρώθηκαν πριν λίγες μέρες στη μεγάλη αίθουσα παραστάσεων του Σαιξπηρικού Θεάτρου της Ουάσιγκτον για να δικάσουν το Σωκράτη.
Στη δίκη εξετάστηκαν εξ αρχής όλες οι κατηγορίες που βάρυναν το Σωκράτη το 399 π. χ. στην Αθήνα, με σκοπό να αποφανθούν οι σύγχονοι "δικαστές" του αν "είναι" ή όχι αθώος!
Τελικά είπαν ότι ήταν αθώος και μάλλον οι κληρονόμοι του πρέπει να διεκδικήσουν την αποζημίωση. Ψαχτείτε όλοι μήπως έχετε κάποια συγγένεια.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα