Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

O βασιλιάς είναι...σχεδόν γυμνός

Να αυτά είναι που σε ωθούν να γίνει αθυρόστομος και να σου λυθούν γλώσσα και ό,τι άλλο υφίσταται...δεμένο(το ζωνάρι ως γνωστόν το έχουμε προ πολλού λύσει κι οι καυγάδες πάνε σύννεφο). Εδώ γίνεται του Βατοπεδίου(εγώ επιμένω ότι γράφεται με "ε" και όχι με "αι", διότι εδώ δεν πρόκειται περί παιδίου ή παιδίων, αλλά περί ενός βατού για λίγους πεδίου και αβάτου όχι μόνο για σας κυρίες μου, αλλά για τους πολλούς και αδαείς) κι ο άλλος Εφραίνεται. Αυτός ο ηγούμενος δεν είναι ίδιος με τον Γιάννη Μαρκόπουλο; Ετσι που τον βλέπω μπρος σε πάνελ, νομίζω ότι θα σηκώσει τα χέρια του και θα ακουστούν τα Ζαβαρακατρανέμια-ίλεος-ίλεος...(που να χωρέσει έλεος σε οικοδομικές δραστηριότητες όμως). Κι από την άλλη...

Ορίστε:

Υπουργός χόρευε μόνο με τα εσώρουχα του!

12:04 12/9 ΕΘΝΟΣ

Ένας υπουργός στην κυβέρνηση της Αυστραλίας αναγκάστηκε να παραιτηθεί επειδή διέρρευσε ότι κατά την διάρκεια ενός πάρτι χόρευε φορώντας μόνο τα εσώρουχα του!

Ο κύριος Matt Brown αναγκάστηκε να παραιτηθεί τρεις μόλις ημέρες μετά την ορκωμοσία του ως Υπουργός Αστυνομίας στην Πολιτεία New South Wales της Αυστραλίας. Η παραίτηση ήταν αποτέλεσμα των πληροφοριών που διέρρευσαν στον τύπο ότι φορώντας μόνο τα εσώρουχα του χόρεψε σε πάρτι που έλαβε μέρος σε γραφείο και ότι επίσης χάιδεψε το στήθος μια γυναίκας βουλευτού! Ο πρωθυπουργός Nathan Rees δήλωσε πως απαίτησε την παραίτηση του υπουργού επειδή τον είχε διαβεβαιώσει ψευδώς πως τίποτα παράξενο δεν είχε συμβεί κατά την διάρκεια του πάρτι. «Όταν παραδέχτηκε πως πράγματι είχε βρεθεί να χορεύει μόνο με τα εσώρουχα του δεν είχα άλλη επιλογή από το να του ζητήσω να παραιτηθεί αμέσως,» είπε ο πρωθυπουργός Nathan Rees. Ο κύριος Matt Brown παραδέχτηκε πως η συμπεριφορά του δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε έναν Υπουργό αλλά αρνήθηκε πως «έκανε» απρεπή χειρονομία στην γυναίκα βουλευτή.

Μιχάλης Μπακ

Εδώ έχουν βγει και τα εσώρουχα και κάθε βράδυ απλώνονται στα σχοινιά των τηλε-παραθύρων(τη μέρα τα φοράνε, το βράδυ τα στεγνώνουνε) και απολύσανε εκεί στους αντίποδες, στην μακρινή Αστραλία, τον υπουργό Αστυνομίας(!!!)παρακαλώ, γιατί ήρθε ο άνθρωπος στο τσακίρ-κέφι.

Εν ολίγοις και για να το κλείσω, προσωπικά, θα προτιμούσα να δώ τον κ. Βουλγαράκη για παράδειγμα ,με το σλιπάκι πάνω σε τραπέζι κι από κάτω να του βαράει παλαμάκια όλο το υπουργικό συμβούλιο, παρά να μοστράρει έτσι όπως τώρα με "ράσο" παριστάνοντας τον ...κοσμοκαλόγερο!!!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα