Πέμπτη 24 Ιουλίου 2008

Μακριά...πολύ μακριά!

Μπορεί το δικό μας αχτύπητο δίδυμο να πλέει μεσοπέλαγα στην ευτυχία, άλλοι υπουργοί όμως βρίσκονται μακριά...πολύ μακριά...μη σας πω και στο...διάστημα!!! Ορίστε; Σας δουλεύω, δεν υπάρχουν νεοδημοκράτες κοσμοναύτες; Μην το λέτε, διότι όπως πάει η ακρίβεια και στενεύει ο κλοιός της καθημερινότητας, εκεί θα πάμε όλοι, προς αναζήτηση καλύτερων συνθηκών , αλλά αν νομίζετε ότι θα την γλυτώσουμε, πλανάσθε πλάνην οικτράν...
...κάπου εκεί θα μας περιμένει ο... Φώλιας(ναι-ναι ο αρμόδιος υφυπουργός για την ακρίβεια). Για διαβάστε περαιτέρω: (από τον σημερινό ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ στα ΝΕΑ)

Ο Χρήστος στο Διάστημα

ΣΤΑΥΨΗ η ακρίβεια- αλλά και η λαϊκή δυσαρέσκεια για τις τιμές που έχουν φθάσει στη στρατόσφαιρα. Πού έχει φθάσει ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης Χρήστος Φώλιας; Στο Κουρού της Γουιάνας! Δεν κάνω πλάκα. Ο άνθρωπος- αυτή τη φορά, χωρίς (!) το μαντιλάκι στο πέτο- μετείχε στην άτυπη σύνοδο των υπουργών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που είναι αρμόδιοι για θέματα διαστημικής πολιτικής. Έκανε μάλιστα και δηλώσεις, τονίζοντας ότι «η ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής οικονομίας μπορεί να αναπτυχθεί περισσότερο με τις επενδύσεις στο Διάστημα».


΄Οχι, η φωτογραφία με τη χαράδρα, δεν υποδηλώνει τίποτα, ούτε ενέχει τίποτα σεξουαλικά ή σεξιστικά υπονοούμενα...ούτε και αφορά βέβαια την ακρίβεια. Απλώς είναι και το επόμενο θεματάκι από τον σημερινό ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ και αφορά το άλλο θέμα με τα Σκόπια. Και διαβάζω ότι είναι μαζί μας στο δίκιο μας ο Πανα...(όχι την Παναγία να την αφήσετε ήσυχη), ο Παναμάς(με την διώρυγα ή χωρίς θα σας γελάσω). Ναι, ο Παναμάς θα επιμείνει στο ΠΓΔΜ ή FYROM και δεν θα προχωρήσει σε αναγνώριση. Ποιός μας διαβεβαίωσε; Για διαβάστε:

Ο Παναμάς μαζί μας

ΑΧΤΙΔΑ φωτός στο γκρίζο τοπίο του Σκοπιανού. Ο Παναμάς θα επιμείνει στην ονομασία «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», παρά τη χιονοστιβάδα διμερών αναγνωρίσεων των Σκοπίων ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας». Τη διαβεβαίωση αυτή μετέφερε ο πρέσβης του Παναμά στην Αθήνα Αντόνιο Φάτι Τάκι Οτσόα στην υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.
Ευχαριστημένος και ο υφυπουργός Βαληνάκης που τον είχε μεταπτυχιακό φοιτητή και είχε εισπράξει αυτό το κλίμα από τους Παναμέζους προ μηνός, όταν είχε επισκεφθεί τη Λατινική Αμερική.

΄Οπως αντιλαμβάνεστε έχουμε ένα ισχυρό όπλο στη μάχη μας με τους Σκοπιανούς όσο νάναι. Τώρα όσο για όλους τους χειρισθέντες το πρόβλημα από τότε που ανεφύη μέχρι τα πρόσφατα καουμποϋλίκια του Γκρούεφσκι, όχι δεν χρειαζόμαστε την διώρυγα του Παναμά για να τους...αποθέσουμε...


...έχουμε δικό μας χώρο, αποθηκευτικό για τα άχρηστα. Μια πανάρχαια χωματερή(εντάξει αρχαιο-ΧΥΤΑ), που χωράει μπόλικους τέτοιους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα