Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 19-12-2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 19 Δεκέμβρη 2008

Ο τουρισμός είναι για κλάματα και δεν φταίνε αποκλειστικά και μόνο τα δακρυγόνα βέβαια, όσο και αν τα ζητήματα ασφάλειας παίζουν βασικό ρόλο για έναν τουρίστα, με εγκατεστημένα πλέον τα φοβικά σύνδρομα παγκοσμίως. Υπάρχει όμως και η οικονομική κρίση. Φυσικά η Αθήνα στο κέντρο ειδικά είναι σε κλοιό και κανένας δεν θα ήθελε να δει αντί για στολισμένα, καμένα μαγαζιά, ούτε να κυκλοφορεί σε δρόμους με ατμόσφαιρα χημικού νέφους.



Ενόψη ανασχηματισμού, κάποιοι υπουργοί και υφυπουργοί κάνουν και τις επιλογές τους, για να προλάβουν τις εξελίξεις. Θέλω να μείνω, αλλά αν πρέπει να φύγω προτιμώ να πάω εκεί… ΄Όπως ο κ. Αβραμό που θεωρεί ότι ολοκλήρωσε το έργο του στο υπουργείο Υγείας και επιθυμεί να μετακινηθεί… Στο Κολωνάκι καλά είναι; Ντα Κάπο ή πιο δίπλα; Ο ανασχηματισμός πάντως που θα γίνει λένε θα είναι δομικός(δηλ.; Υπήρχαν δομές και θα αλλαχτούν;) Δεν κάνετε έναν πολεοδομικό και μετά έναν νοσοκομειακό κι αργότερα έναν στο ΙΚΑ;

Λυκουρέντζος, υφυπουργός Παιδείας(πάλαι ποτε ΔΗΑΝΑ αν θυμάστε οι παλιότεροι και διαφωνών της Ν.Δ.): «Δεν μπορεί κανείς να αντιπαρατεθεί μαζί μας σε επίπεδο προγράμματος και προτάσεων γιαυτό η αντιπαράθεση γίνεται στο πεζοδρόμιο»… Σιγά ρε μεγάλε, σιγά… έχουμε ακούσει αυτόν τον καιρό ένα σωρό ανέκδοτα, τι σε κάνει να νομίζεις ότι το δικό σου είναι καλύτερο; Ούτε καν σόκιν δεν είναι. Ρε μπας εκεί στο υπουργείο Παιδείας και υπερίσχυσαν τα… θρησκεύματα και νομίζετε ότι γίνατε Θεοί; Γιαυτό πήγε τη βραδιά του φόνου ο υπουργός στα μπουζούκια; Διότι, ως γνωστόν, το μπουζούκι είναι η εξέλιξη της βυζαντινής μουσικής. Τι να κάνει ο κόσμος υφυπουργέ μου; Αφού δεν σας βρίσκει πουθενά, ψάχνει τώρα στα πεζοδρόμια.


Λιάνα: «Είναι λαϊκή εξέγερση»; ΄Όχι, δεν είναι στην ουσία της, αλλά σάμπως και να εξελιχθεί σε τέτοια θα το παραδεχτείτε; ΄Όταν τον Μάη του 68 ξέσπαγε το μεγάλο κίνημα, εσείς είχατε τη διάσπαση.




Οι «βρώμες που ακούγονται πάντως λένε, ότι στην επόμενη μαζική κινητοποίηση του όποιου κλάδου, που θα επιλεγεί, θα υπάρξει χοντρή επέμβαση, για λόγους επικοινωνιακούς(δεν λέτε ότι δεν επιτιθέμεθα; Ορίστε). ΄Αλλωστε δεν θα πρωτοτυπήσουν ούτε τα ΜΑΤ, ούτε η αστυνομία, όλοι την επικοινωνία και τις εντυπώσεις δεν κυνηγούν; Γιαυτό δεν μπορούν να πιάσουν τους κουκουλοφόρους

Ο ΕΠΙΠΛΕΩΝ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα