Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 12-122008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 12Δεκέμβρη 2008. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στους Σπύρους και τις Σπυριδούλες απανταχού της αναγνωστικότητάς μου.
Κι επειδή ένα μπλόγκ πρέπει να έχει και την αμεσότητα στα στοιχεία του, κι επειδή είναι πολλοί οι εκτός πατρίδας σάμιοι επισκέπτες και θέλουν να παίρνουν "μάτι"από πατρίδα, ιδού τούτη την ώρα η εικόνα του Βαθιού, υπό καταχνιά και ισχυρή βροχή.

΄Ενας σωρός από ρούχα, παπούτσια και διάφορα γκάτζετς στο Α.Τ. Κυψέλης για να πηγαίνουν οι ιδιοκτήτες να τα ξεδιαλέγουν σαν σε λαϊκή ή σε κινέζικο πανέρι. Και τα κανάλια σε ρόλο διαμεσολαβητή(παλιά τους τέχνη κόσκινο) με επιτόπιους ρεπόρτερς...τι χάσατε εσείς κυρία μου...καμιά κατοστή παπούτσια μονά...έχει παπούτσια μονά εκεί; ΄Εχει,να πάτε να τα πάρετε. Να αυτά γίνονται όταν η αστυνομία είναι λάθος προσανατολισμένη...να μπει ο κάθένας στο τμήμα, νάχουνε και μια "γλώσσα" να δοκιμάζει ο καθένας το παπούτσι που θέλει κι αφού είναι εντάξει, να του λένε πήγαινε τώρα στο τάδε κατάστημα να πάρεις και το αριστερό(ε, μα κι εσείς στην αστυνομία πήγατε να γυρέψετε αριστερό;). Πάντως όλη αυτή η φτιάξη έφερε στην επιφάνεια το πρόβλημα υπόδησης της Αριστεράς. Στα λάφυρα του πολιτικού πλιάτσικου, αναζητούνται τα δεξιά και τ΄ αριστερά παπούτσια...Η Παπαρήγα πήρε μια δεξιά γόβα και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ που έψαχνε ποιός π.. του πήρε τ΄ αριστερό. Από κοντά κι ο Καρατζαφέρης με κορδονάτο λουστρίνι να συγχαίρει τους κομμουνιστές του ΠΑΜΕ(ρε πού πάμε, πού πάμε...που έλεγε κι ο Αυλωνίτης) και στο σωρό των παπουτσιών να ψάχνουμε για το ζευγάρι μας όλοι. ΄Εστι η Αλέκα(κυριαρχία του ονόματος στην Αριστερά, συγνώμη Αλέξανδρε εσύ είσαι ο μόνος που δεν έφταιξε)είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει τ΄ αυτιά των κουκουλοφόρων(πώς αφού φορούσαν κουκούλα και τα κάλυπτε;), η ΑΥΓΗ βγήκε χτες αποκαλώντας την Ηγουμένη του Περισσού, ο Αλέκος τάριξε σε όσους δεν κατανοούν τα παιδιά, ενώ ο Αλέξης(αλεκίαση πάθανε στην Αριστερά, καμιά σχέση με την αλωπεκίαση, απλώς έχουν μια διαρκή τριχόπτωση)της απευθύνθηκε σε πρώτο πρόσωπο. Και μέσα σε όλα μάσου κι ο Πρετεντέρης(ο επόμενος ρουσσόπουλος;)να τα βάλει κι αυτός με τον ΣΥΡΙΖΑ...."Ενας είναι ο εχθρός, ο προπορευόμενος Συνασπισμός"(δικό μου, όχι τίποτ΄ άλλο για το κοπυράϊτ).
ανταστικός διάλογος μεταξύ ερωτευμένων): "Μ΄αγαπάς Ερμόλαε;", "Σαγαπώ Φροξοιλάνθη μου" , "Αλήθεια Ερμόλαε;", "Ε, μα τι θέλεις τώρα, να πάμε στην Μανωλίδου να κάτσω στην ηλεκτρική καρέκλα;". Δόκτωρ Τζέκυλ-Μίστερ Χάϊντ αυτή η Ευγενία Μανωλίδου ρε παιδιά. Από τη μια να διευθύνει ορχήστρες σε όλο τον κόσμο κι από την άλλη να ρωτάει τον καθένα τα πιο απίθανα πράγματα... "Θα γινόσουν συνοδός κυριών(ζιγκολό ελληνιστί), θα απαρνιόσουν την καταγωγή σου για 100 χιλιάδες ευρώ, θα πήγαινες με άντρα για 500 χιλιάδες ευρώ;"(μερικές από τις χτεσινές ερωτήσεις,αν και σε κείνη την τελευταία, την πιό "ακριβή" δεν ξέρω πολλούς σήμερα που δεν θα το σκέφτονταν). Η περιέργεια είναι το πιό ανίκητο ήθος των νεοελλήνων και ανεβάζει τα νούμερα στα μηχανάκια της Αγκμπ(AGB) . Την ίδια ώρα μεταδίδεται και η σειρά "Ματωμένα Χώματα" αλλά δεν νομίζω να συναγωνίζεται την "στιγμή της αλήθειας". Η διαφορά τους είναι ότι η ιστορική αλήθεια, από την προσωπική της εκπομπής αυτής είναι μεγάλη...100 χιλιάδες ευρώ!
΄Εναν Νομπελίστα της Φυσικής, τον Στίβεν Τσού, κάνει υπουργό Ενέργειας ο Ομπάμα στις ΗΠΑ. Εδώ σε μας κάθε Τσου2 (εις το τετράγωνον) μας κάνει τον υπουργό που ενεργεί και κάθε τσου2 "ενεργεί" πάνω μας. Μην αρχίσω τώρα να λέω ονόματα για το ποιοί υπουργοί και υφυπουργοί είναι τσου2, γιατί θα γίνει η ανάρτηση... "άλγεβρα"!
Ο ΕΠΙΠΛΕΩΝ

1 σχόλια:

Τη 12/12/2008 , Ο χρήστης Blogger Side21 είπε...

Το άλλο το ξέρεις ...
πως ο μπάτσος ήτανε ...
Κρυφο ΣΥΡΡΙΖΙΤΗΣ !!!
(Αποκλειστική πληροφορία από το
Παράρτημα Γκα-Γκε-Πε Περισσού ...)

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα