Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 18-12-2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 18 Δεκέμβρη 2008
Ξέμεινε από ρευστό ο ΣΑΟΣ(όχι το όρος της Σαμοθράκης, η εταιρεία του κ. Μανούση), μπλοκάρανε το ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ(το πλοίο όχι το νησί)οι ναυτεργάτες και μείναμε εμείς(προσέξτε, μόνο εμείς, γιατί Χίος και Μυτιλήνη έχουν επικοινωνία και μεταξύ τους καθημερινά, αλλά και με Β.Ελλάδα)χωρίς σύνδεση με Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, αλλά και με Χίο-Μυτιλήνη(η δεύτερη είναι η έδρα της περιφέρειάς μας, ως γνωστόν). Το γνωστό Μαυρογιαλούρειο απόφθεγμα ότι «οι πολιτικοί και οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν τις περιφέρειές τους» δεν ισχύει εν προκειμένω, αφού το υπουργείο Ναυτιλίας-Αιγαίου-Νησιωτικής Πολιτικής(όλα αυτά σε ένα, σαν εορταστικό πακέτο), ως μέλος της ισχυρής μας κυβέρνησης, έχει άλλες φουρτούνες. Αν ήθελε τουτέστιν κάποιος να έρθει από πάνω προς τα εδώ για γιορτές, μάλλον θα το εγκαταλείψει ως ιδέα, γιατί για να πάει μέσω Πειραιά ή Αθηνών το κρίνω ως χλωμότατο. Πώς το είπατε; Νησιωτικότητα; Μπα σε καλό σας, πολύ χωρατατζήδες είσαστε!
Εκλογές ζήτησε ο ΣΕΒ δια του κ. Δασκαλόπουλου(τέως ΔΕΛΤΑ;) γιατί ο τόπος χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, υπονοώντας κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Και λέει ο Αντώναρος: «γιατί δεν έχουμε ισχυρή κυβέρνηση»(το γέλιο ελεύθερο). ΄Ελα ντε, αυτό αναρωτιόμαστε κι εμείς, αν δεν έχουμε ισχυρή κυβέρνηση , τότε οι κουκουλοφόροι τι είναι;
Νιχιλισμός λέγεται και αντιστοιχεί στον μηδενισμό. Είναι μια θεωρία που απορρίπτει όλες τις αξίες και θεωρίες, δεν δέχεται τίποτα. ΄Όχι όμως νωχελισμός, άλλο αυτό. Αυτό είναι ελληνική θεωρία, είναι κάτι αντίστοιχο του καφετεριασμού(καμία σχέση με τον καθετηριασμό)… Πώς περνάς και βλέπεις αραχτούς όλους στην καφετέρια να ρουφούν τους φρέντους ; Αυτός είναι ο νωχελισμός.
Είπε ένας ακτιβιστής στον ΕΞΑΝΤΑ του Γιώργου Αυγερόπουλου(εκπομπή-όαση) ότι «άμα σκάσει η φούσκα τα υγρά πετιούνται παντού». Καλή ώρα με αυτόν τον Μέϊντοχ στο Αμέρικα, τον πυραμιδιστή, τον Μπερίσα των ΗΠΑ, που έταζε μεγάλες αποδόσεις και πήραν όλοι μη πω τι… Αλλά κι οι άλλοι μαλάκες ήτανε; ΄Οχι βέβαια, η απληστία τους φταίει, μεταξύ των οποίων ήταν –διάβασα- και η μεγάλη οικογένεια Φίξ (άρα, η απληστία δεν κάνει καλό, όπως παλιότερα η μπύρα τους, που διαφημιζόταν «Φιξ, κάνει καλό»).
Μέσα σ΄ όλο το χάλι των ημερών παραιτήθηκε κι ο… Καραχάλιος, ο γραμματέας πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ…. προφανώς λόγω έλλειψης αντικειμένου. Πού να βρεθεί ο πολιτικός σχεδιασμός τούτες τις μέρες και γενικά άλλωστε… Αλλά είχε βγει και πει εκείνα για τον Καραμανλή, αιχμές και υπαινιγμούς και είχε υποθηκεύσει της εξέλιξή του. Πάντως και αυτόν, όπως και άλλους προηγουμένως τον ευχαρίστησαν για την ως τώρα προσφορά τους. ΄Εχει μια αβρότητα ο χώρος, δεν μπορώ να πω, όποιον απομακρύνουν το κάνουν με γαλατική ευγένεια. (Φανταστικός διάλογος: Ευχαριστούμε δια την ως τώρα προσφοράν σας, περνάτε παρακαλώ έξω να πάτε στον αγύριστο; Κι απαντά αυτός: Ευχαριστώ για την ως τώρα εμπιστοσύνη που μου δείξατε ως τώρα, αλλά να τη χαίρεστε την ευγένειά σας!
Ο Κούγιας αγόρασε το 50% των μετοχών της Παναχαϊκής και ο συμμέτοχος εκεί τον εκθείασε, αλλά δεν είχαν την ίδια άποψη και κάποιοι άλλοι και γυρεύανε πόρτα στο γήπεδο να τον μπάσουν μέσα, τα ίδια κι όταν έπρεπε να φύγει. Αυτό είναι που λένε καμιά φορά θέλοντας να αποφύγουν την βλασφημία «Γ…την Παναχαϊκή μου»; Συγνώμη ρε παιδιά αλλά αυτός ο άνθρωπος γιατί πάει συνέχεια κι ανακατώνεται με τις ομάδες(παλιότερα με τον Ακράτητο), έχει κανένα απωθημένο, με το λάκτισμα, ο ακράτητος;;

Τάζερ Αλ Ζαίντι, λέγεται ο δημοσιογράφος-καρφί που εκσφενδόνισε τα παλαιά του υποδήματα(σιγά μην χαλάλιζε καινούργια)κατά του Μπους. Ο οποίος έφαγε το ξύλο της αρκούδας-διάβασα- από τις δυνάμεις ασφαλείας, τίποτα το περίεργο βέβαια, εδώ στο Αμπού Ντάϊμπ(το γράφω καλά;) που απλώς αντιστεκόταν στην επιδρομή των Αμερικανών και τους κάνανε τα μύρια όσα. ΄Εχει «σηκωθεί» το θέμα όμως και όλο και περισσότεροι ζητούν την αποφυλάκισή του. ΄Εχουμε χρέος όλοι, σαν πολίτες του κόσμου που είμαστε, να απαιτήσουμε την απελευθέρωση αυτού του ηρωϊκού ανθρώπου του τύπου που γνωρίζοντας τις συνέπειες προέβη στην ενέργεια που προέβη και που δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε. Γιατί δεν θα ήταν λίγο να βγει ο Μπους στις κάμερες με σημάδι στο δόξα-πατρί και να κάνει το γύρο του κόσμου η είδηση ότι είναι από σόλα Ιρακινή.
Ο ΕΠΙΠΛΕΩΝ

2 σχόλια:

Τη 12/19/2008 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΑ-ΛΙΓΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑ-Ι-ΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝΕ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ SUPER PUMA ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΨΑΡΙΑΝΕΣ ΚΥΡΑΔΕΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΑΝΩΤΟΥΣ ΜΕ **ΘΕΡΜΗ **υποδοχη φωνάζοντας του κατάμουτρα, την αγανάκτηση τους «Εμείς δώρα έχουμε, και λεφτά έχουμε να τα αγοράσουμε, γιαυτό θαλασσοπνίγονται οι άνδρες μας. Καράβι δεν έχουμε, και είστε εσείς υπεύθυνοι γι’ αυτό!»
http://www.dimokratiki.org/?p=7036
GIANITOS...

 
Τη 12/19/2008 , Ο χρήστης Blogger Side21 είπε...

Θα πρέπει ν' αρχίσουμε
να σκεφτόμαστε σοβαρά
την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ μας ...
'Ετσι κι αλλιώς απ' το ρημάδι
το κράτος τίποτα καλό δεν περιμένουμε.
Μόνο χάντρες και καθρεφτάκια !!!

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα