Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 2-12-2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 2 Δεκέμβρη 2008
Μερικούς τόνους με χαλασμένα αμύγδαλα που είχαν σκουλήκια μέσα εισήχθησαν από τις USA και πιάστηκαν-ευτυχώς- από το υγειονομικό. Λέτε να ήταν το επινίκιο δώρο του Ομπάμα ή του Μπους από τη αποχωρήσει;
Καθαρό αέρα θέλει να αναπνεύσει η "Αρσακειάς" της χούντας, ο Ιωαννίδης, έχοντας στην-όχι και πολύ-στενή 33 χρόνια. ΄Ενας ακίνδυνος γέρος είναι και μόνος όπως ήταν πάντα,ακόμα κι ανάμεσα στους δικούς του(υποτίθεται) δεν βαριέσαι. Σου λέει δεν φέρνεται και κανέναν άλλον μέσα να κάνουμε παρέα. Φέρτε έναν υπουργό, έναν υφυπουργό, έναν ηγούμενο τουλάχιστον να κάνει παρέα με έναν...προηγούμενο!
Τις επισκέψεις πλάκωσε ο πρωθυπουργός στα υπουργεία, μέρα παρά μέρα. Για να ελέγξει αποκλείεται με μια περατζάδα, το πιθανότερο είναι για να μάθει τις διευθύνσεις τους(των υπουργείων), κάτι σαν "πρωθυπουργικός τουρισμός". Φανταστικός διάλογος: "Που θα είσαι σήμερα Κώστα;" ρωτάει η Νατάσα... "΄Αμα θες πάρε και τα παιδιά κι ελάτε στο υπουργείο Ανάπτυξης να κάνουμε τη βόλτα μας, έχει ωραίο καιρό"!
Μετά τις γιορτές-λένε-θα γίνει ο περίφημος και θρυλολογούμενος ανασχηματισμός(τις γαλοπούλες τις σφάζουν μπρος από τις εορτές, τους υπουργούς...πίσω!).΄Ισως να είναι και λίγο εθιμικοί οι λόγοι, για να μην πικραθούν κάποιοι ενόψει εορτών, αλλά δεν είναι χειρότερα να τρως τη γαλοπούλα ή το χοιρινό και να σε τρώει;

Ο ιερομόναχος Γερμανός λοιπόν(όχι στη φωτό είναι ο Ευδόκιμος), είναι ο αντικαταστάτης του Εφραίμ(άρα και ο Εφραίμ ήθελε τον Γερμανό του, δεν γλυτώνουμε απ΄ αυτόν...όχι από τον Γερμανό, από τον Εφραίμ), αλλά η ουσία είναι πώς εκεί πάνω στο δεξί ποδάρι της Χαλκιδικής(όπως μπαίνουμε) η ισχυρότερη Α.Ε. δεν ήταν η ΑΝΘΕΜΙΑΣ αλλά η ΕΦΡΑΙΜΙΑΣ!!! Ρε μπας και μας δουλεύουν...μοναστικώς; Αυτό αλλιώς λέγεται και...Βατοπεδούλεμα.
Ο ΕΠΙΠΛΕΩΝ

1 σχόλια:

Τη 12/02/2008 , Ο χρήστης Blogger Giorgos Varvakis είπε...

Γιώργη καλησπέρα! "Τά'χεις πάρει" ή μου φαίνεται;

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα