Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

Απόπλους με ούριο άνεμο!

Στιγμιότυπα από την χτεσινοβραδινή κοινή εκδήλωση της συντακτικής ομάδας ΑΠΟΠΛΟΥΣ και της Μουσικής Παρέας Σάμου, στη Λέσχη Ερασιτεχνών, προς τιμήν του παλαίμαχου φωτογράφου Νίκου Νόου και του άλμπουμ "35 χρόνια με το φακό της επικαιρότητας 1960-1995", με αθρόα προσέλευση φίλων.

Ο υποφαινόμενος ενώ εξηγεί την επιλογή της Μουσικής Παρέας να συνδυάσει τα τραγούδια της παράστασης "ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΨΑΧΝΩ..." με την προβολή φωτογραφιών από την παλιά Σάμο, και το άλμπουμ του Νίκου Νόου με φόντο ποδοσφαιρική ομάδα.

Ο Νίκος Νόου, ευχαριστεί και προτρέπει σε οικο-λογικότερη ζωή, με φόντο τη Μουσική Παρέα!
Ο Γιώργος Φάκας, που εισέπραξε το περισσότερο χειροκρότημα, μια και τραγούδησε σόλο το "ΜΕ ΤΟ ΒΟΡΙΑ" του Γ.Ζαμπέτα και φόντο την είσοδο του Ευπαλινείου ορύγματος.
Ο Μανώλης Βαλαγεωργίου στο ΤΣΙΓΑΡΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ του Μάλαμα, με πλάτη την Καθολική εκκλησία που είναι και πάλι στην επικαιρότητα.
Ο εκ των επιμελητών της έκδοση του λευκώματος Βαγγέλης Δημητριάδης, εξηγεί την μυστηριότητα της φωτογραφίας Νο 118, του περιστεριώνα(;)
Ο Δημήτρης Ιωαννίδης(μπουζούκι)ερμηνεύει τον ΑΓΓΕΛΟ του Β.Καζούλη.
Η φιλόλογος Ελπίδα Κατσικογιάννη στην επίσημη παρουσίαση του άλμπουμ του Νίκου Νόου.
Η Ελευθερία Καλαϊτζή σε ένα από τα τρία σόλο που ερμήνευσε απολαυστικά.
Ο Χρήστος Λάνδρου, προϊστάμενος του Ιστορικού Αρχείου Σάμου και εκ των επιμελητών της έκδοσης κάνει την εισαγωγική παρουσίαση του άλμπουμ.

1 σχόλια:

Τη 12/05/2008 , Ο χρήστης Blogger Giorgos Varvakis είπε...

Ένα ΜΕΓΑΛΟ BRAVO σε όλους σας!!

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα