Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2008

Ακάκιε...τα οικόπεδα να είναι φιλέτα!!!

«Δεν φοβάται τίποτε η επιθεώρηση»

Με την παράσταση «Σκύψε Νου Δου Ευλογημένη» περιοδεύει ανά την Ελλάδα ο Κώστας Βουτσάς, που λέει ότι «δεν μπορείς να σιωπάς όταν έχει κορυφωθεί η διαφθορά» «E» 30/11

«Ακάκιε, τα οικόπεδα να είναι... φιλέτα!». Από μόνη της αυτή η ατάκα δίνει το στίγμα της επιθεώρησης που έχει γράψει ο Ντίνος Σπυρόπουλος και που περιοδεύει ανά την Ελλάδα με πρωταγωνιστές τους Κώστα Βουτσά, Μάρω Κοντού, Κατερίνα Γιουλάκη, Τόνυ Αντονι και Γιάννη Καπετάνιο. Και για όποιον δεν μπήκε στο νόημα, με τη μία έρχεται ο τίτλος και ο υπότιτλος να δώσει το τελειωτικό χτύπημα: «Σκύψε Νου Δου Ευλογημένη - ο Εφραίμ σε περιμένει».

Και για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω ιστολογίω ημών, η ατάκα είναι δική μας, διότι από της 10 Σεπτεμβρίου κιόλας, μόλις έσκασε το Βατοπέδι-gate αναρτήσαμε κείμενο υπό τον ανωτέρω τίτλο με πρώτη κατ΄ανάρτηση φωτογραφία του Καρόλου Μάρξ(για το γαμώτο μπορείτε να πάτε στα αρχεία του ιστολογίου ημών του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 10/9 και να το δείτε).

Εν πάση περιπτώσει συμφωνούμε με την θέση του Κ.Βουτσά ότι η επιθεώρηση δεν φοβάται τίποτα, δεν τη σκιάζει φοβέρα καμμιά γιατί είναι σαν την Ελλάδα(δικό μας είδος) και δεν μπορεί να σιωπά όταν βοούν τριγύρω τα σκάνδαλα κι όταν-προσθέτω εγώ- χορεύουν σαν τα ακάρεα τα εκατομμύρια των ευρώ, τη στιγμή που οι περισσότεροι ΄Ελληνες ζορίζονται να βγάλουν τον μήνα έτσι;0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα