Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 25-11-2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 25 Νοέμβρη 2008
""΄Ομορφή μου Κατερίνα-του μπαξέ μου καρδερίνα-άνοιξε την αγκαλιά σου-και τα ροδοβλέφαρά σου-να χυμήξω στ΄ ακρογιάλια-του κορμιού σου τα καθάρια-πούχουν βότσαλα κοχύλια-τ΄ ουρανού τα πετραχήλια""
Αφιερωμένο σε όλες τις Κατερίνες του κόσμου (internasionale name άλλωστε)
Προσεύχομαι για σας, να σας φωτίσει ο Θεός να εξετάσετε την υπόθεση καλά(το πότε προλαβαίνει και προσεύχεται και μάλιστα ειδικά για τα μέλη της εξεταστικής είναι το ζητούμενο μετά από τόσες επιχειρηματικές δραστηριότητες, απορώ). Τα έβαλε και με έναν δημοσιογράφο(ναι ο Εφραίμ)που του έγινε κολητσίδα, τι αλειτούργητο τον είπε(πού να λειτουργηθεί ο καημένος, στην πολεοδομία ανατολικής Αττικής;), τι αλιβάνιστο και πονηρό(είναι γεγονός ότι η τάξη των δημοσιογράφων είναι πολύ αμαρτωλή. Κι αφού συναναστρέφονται με μοναχούς δεν παίρνουν το παράδειγμα). Κι εδώ είναι που κάνοντας τις απαραίτητες συγκρίσεις αναρωτήθηκα: Γιατί να ασχολούμαστε μόνο με το καλλιτεχνικό ζεύγος Καρβέλα-Πάνια, εδώ έχουμε κι άλλους "τζιπάτους" κακομαθημένους στάρς, με ριχτά σκούρα βραδινά ενδύματα, που σνομπάρουν την εξουσία. Τελικά οι Βατογέροντες "κουτούπωσαν" τα βατοπαίδια της εξεταστικής...μέχρι και το ΚΚΕ συμφώνησε να καταθέσουν δι΄ υπομνήματος οι δύο ιερομεσίτες. Και βγήκε μετά ο κ. Σκυλλάκος και τους κατήγγειλε ότι προσέβαλλαν την επιτροπή(παλιά τους τέχνη κόσκινο-όχι των αγιορειτών των ΚΚεδων, η καταγγελίες). Γιατί κ. Σκυλλάκο μου; Τόνα δόγμα νίβει τ΄ άλλο και τα δυό το σύστημα; Αλλά όσο για το σνομπάρισμα των δύο ιερομεσιτών νομίζω είναι απλή η εξήγηση: Από την κοσμική εξουσία αναγνωρίζουν μόνο την ...οικονομική!!!
Αύξηση κερδών καθαρών σημείωσε ο ΟΠΑΠ κατά 32%, είπε ο πρόεδρός του ο Χατζημανουήλ(καμμία σχέση με τον ρόλο που είχε παίξει κάποτε τηλεοπτικώς ο δικός μας Γιάννης Μόρτζος), για τον οποίο(Χατζημανουήλ) πολλά ακούγονται κατά διαστήματα και τόπε ευθαρσώς...ότι στο δημόσιο ταμείο θα μπουν τον Δεκέμβρη 100 εκατομμύρια ευρώπουλα. Ο τζόγος λοιπόν καλά κρατεί...το δημόσιο ταμείο και είναι ο πιο σίγουρος τρόπος ενίσχυσής του, γιατί είναι κάτι που δεν κόβεται με τίποτα.

Από τα χτεσινά απρόοπτα: 74χρονος με σκούφο και γυαλιά πήγε στη τράπεζα να πάρει τη σύνταξή του και εξελήφθη από την ασφάλεια ως...ληστής!!!Οι καημένοι οι συνταξιούχοι, έχουν γίνει απειλή για το σύστημα. Με όπλο τη σύνταξη και χειροβομβίδα το...ΕΚΑΣ.

Ο ΕΠΙΠΛΕΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα