Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 24-11-2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 24 Νοέμβρη 2008
Υπουργός Εξωτερικών της νέας διακυβέρνησης των ΗΠΑ, υπό τον Μπάρακ Ομπάμα, θα αναλάβει, όπως ήδη ακούσατε η...Χίλαρυ Κλίντον(ναι, η κερατωθείσα, εσείς να τα βλέπετε κυρίες μου που δεν μπορεί ο άντρας σας να ξενοκοιτάξει κι αμέσως χαλάτε τον κόσμο. Ορίστε, η Χίλαρυ καλείται τώρα να σώσει τον κόσμο). Η προεδρία μαύρισε δηλαδή και το Στέητ Ντηπάρντμεντ θα... ασπρίσει. Αυτό δεν είναι εξουσία εκεί στο Αμέρικα, είναι φωτογραφικό εργαστήριο, μεταξύ αρνητικού και φωτογραφίας. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι τα μεγαπίξελς!
200.000 νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργήσουν τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός. Ναί ο δεύτερος καταλληλότερος, γιατί ο πρώτος είναι ο Κανένας, σύμφωνα με τα γκάλλοπ(η κληρονομιά των Ελλήνων από τον Οδυσσέα). Εδώ οι επιχειρήσεις απολύουν καθημερινά κι αυτός τάζει θέσεις. (Εξ ού και η φωτό με τα ζαρζαβατικά δεξιά προς πάσαν χρήσιν, της βρώσης μη εξαιρουμένης, εκεί που πήγε η τιμή τους).
Ο κοινοτάρχης της Σταμάτας Αττικής τα έβαλε με τον υφυπουργό τον Βλάχο(ασταμάτητοι αυτοί οι βλάχοι), βουλευτή της περιοχής υπολοίπου Αττικής(εκεί θέλει να κατέβει κι ο Ρουσσόπουλος στις επόμενες εκλογές), γιατί τάριξε ο κοινοτάρχης κι ο άλλος του επιτέθηκε. Ο χορός της γης πάντως, απ΄ ότι κατάλαβα, εκεί στο υπόλοιπον της Αττικής είναι χειρότερος από τα Βίλλια που κουνιέται η γης λόγω υπογείων δονήσεων. Εκεί πάντως στη Σταμάτα οι δονήσεις ήταν,,,υπέργειες(όχι δεν είπε ο Βλάχος ακριβώς στον κοινοτάρχη "αει σταμάτα", αλλά αυτό εννοούσε.

Μετεωρίτης έπεσε στον Καναδά, δείτε τις εκπληκτικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός περιπολικού(τα κονόμησε το πλήρωμα του περιπολικού)-μας προέτρεπαν χτες και προχτές τα δελτία ειδήσεων... Σιγά την είδηση. Σάμπως εδώ δεν έπεσε στο Βόλο μετεωρίτης(ναι ο πρωθυπουργός, γιατί δηλαδή καλύτεροι είναι οι καναδέζικοι μετεωρίτες, δεν κατάλαβα;). Και θα ερευνηθούν-συνεχίζει η είδηση- πού έπεσαν τα κομμάτια σε μια μεγάλη περιοχή του Κάναντα. Ο δικός μας δεν έχει πρόβλημα, αυτουνού του πέφτουν κομμάτια καθημερινά σε διάφορα στούντιο τηλεόρασης, βαρεθήκαμε πια να τα μαζεύουμε. ΄Η μήπως αυτός είναι ο στόχος;(όχι να τα μαζεύουμε...να βαρεθούμε).
Ο ΕΠΙΠΛΕΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα