Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2008

Ο παράδεισος ας μην μας περιμένει

99 ετών παρθένα!

12:28 27/10

Μια γυναίκα, από την Αυστραλία, που τον ερχόμενο Ιανουάριο κλείνει τα 100 χρόνια ζωής είναι πολύ περήφανη αφού όπως δηλώνει είναι ακόμη παρθένα!

Η κυρία Maria Caterina Reitano λέει πως δέχτηκε αρκετές προτάσεις γάμου στην ζωή της αλλά τελικά δεν «δόθηκε» ποτέ σε κανέναν άντρα!

« Όταν ήμουν νεότερη πίστευα ότι χάνω που δεν κάνω σχέση αλλά αργότερα που κάποιοι άντρες εμφανίστηκαν στην ζωή μου είπα και πάλι όχι,» ανέφερε η 99-χρονη γυναίκα.

Η κυρία Reitano παραλίγο να παντρευτεί την πρώτη της αγάπη, τον Giovanni, όταν ήταν πολύ νέα αλλά όταν εμφανίστηκε στην εκκλησία με το νυφικό της ο γαμπρός της είπε πως δεν του άρεσε το φόρεμα και αυτή αφού θύμωσε τον άφησε στα κρύα του λουτρού!

Λίγα χρόνια αργότερα η δεύτερη της αγάπη, τον Benedict, ζήτησε να την παντρευτεί αλλά ο πατέρας της και η μητριά της αρνήθηκαν να την δώσουν αφού την ήθελαν να μείνει στο σπίτι, ως η μεγαλύτερη κόρη, για να κάνει τις δουλειές!

Αφού μεγάλωσε ως Καθολική η σκέψη να έχει ερωτική επαφή εκτός γάμου ήταν αδιανόητη αφού η κυρία Reitano θέλει να πάει στο παράδεισο!

Μιχάλης Μπακ


Το ερώτημα είναι αν ελπίζει να βρει στο παράδεισο αυτό που στερήθηκε στη γη, γιατί μπορεί να μην ξέρουμε τι γίνεται εκεί, αλλά κυκλοφορούν πλείστα όσα ανέκδοτα, με την ταξινόμηση "επάνω" με τον Αγιο Πέτρο, με τα καζάνια και τους αμαρτωλούς και τόσα άλλα.

1 σχόλια:

Τη 11/02/2008 , Ο χρήστης Blogger ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Κα δεν της φαινεται τοσο....

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα