Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Κατάρ...στον "εμίρη" τον κακομοίρη!

Σημερινό το ρεπορτάζ από την επίσκεψη του πρωθυπουργού μας(κακομοίρη, αλλά όχι και γιό ταχυδρόμου), με τον εμίρη(είναι αυτός με την κελεμπία δεξιά στην φωτογραφία) του in.gr:

Η Qatar Airways ανήκει στους επίδοξους επενδυτές για την Ολυμπιακή, όπως επιβεβαιώνεται από τις επαφές κορυφής που είχε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο Κατάρ, κατά τις οποίες συζητήθηκαν επενδύσεις σε πολλούς τομείς και οι δυνατότητες ανάπτυξης της διμερούς οικονομικής συνεργασίας.Το ενδιαφέρον του Κατάρ για τον ελληνικό αερομεταφορέα επιβεβαίωσε ο κ. Καραμανλής όταν ρωτήθηκε σχετικά, ενώ ο πρωθυπουργός του Κατάρ περιορίστηκε να πει ότι το θέμα συζητήθηκε στη μεταξύ τους συνάντηση.Ο κ. Καραμανλής είχε συνάντηση την Κυριακή με τον εμίρη Σεϊχ Χαμάντ Μπιν Χαλίφα Αλ Φάνι και τον πρωθυπουργό Σεϊχ Χαμάντ Μπιν Τζαμπρ Αλ Φάνι.


Οι συναντήσεις του κακομοίρη έγιναν στην πρωτεύουσα του Κατάρ Ντόχα(προσέξτε, άλλο η μπόχα, αυτή είναι ίδιον της δικής μας χώρας, εκεί κάτω η μπόχα είναι κυρίως από το πετρέλαιο, ενώ εδώ έφτασε μέχρι και το...ευχέλαιο), ένθα και οι αρμόδιοι του Κατάρ(κατάρα) εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τον (τέως)εθνικό ημών αερομεταφορέα τις Ολυμπιακές Αερογραμμές.
΄Οπως νομίζω γίνεται αντιληπτό, εαν η εξαγορά τούτη ευοδωθεί(και γιατί να μην ευοδωθεί θα μου πείτε, όταν αυτοί είναι τίγκα στο πετροδολλάριο κι εμείς τίγκα στους τενεκέδες), θα δούμε πράματα και θάματα, αν το δούμε καλπαζούσης της φαντασίας μας. Π.χ. το σήμα των πέντε κύκλων να αντικαθίσταται με κανένα βαρέλι με την ένδειξη OIL , ή με καμιά μάνικα, ή έστω με απεικόνιση πετρελαιοπηγής. Στη συνέχεια, οι ιπτάμενοι συνοδοί και φροντιστές να φορούν κελεμπίες οι άντρες και μπούργκες οι γυναίκες(καλά να πάθουμε, που κριτικάραμε τις δημιουργίες του Τσεκλένη και των άλλων κατά καιρούς)...τι άλλο; Βάλτε ρε την φαντασία σας να δουλέψει, όλα εγώ θα σας τα γράφω;
Η Καταρ(αμένη) η ανάγκη, μας σπρώχνει νοτιοανατολικά αυτή τη φορά να πουλήσουμε, τα ασημικά μας, για να μπαλώσουμε καμιά τρύπα(νάάάάά! μετά συγχωρήσεως) της αλογοσκούφιας μας. Παχύς-παχύς ο εμίρης που συζητά με τον κακομοίρη μας, αλλά εμένα άλλο μου έκανε εντύπωση. Φαίνεται πως εκεί κάτω στο Κατάρ έχει πολλούς με το επώνυμο(μάλλον το ακροτελεύτιο του επωνύμου) Αλ Φάνι. Γιαυτό θα έλεγα στις διαπραγματεύσεις να στείλουμε την Φάνη (Αλ) Πάλλη-Πετραλιά (τροποποίηση για την περίπτωση και μόνο). Υπόψη του κακομοίρη στον επικείμενο ανασχηματισμό.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα