Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2008

Δεύτερο...χέρι!

Πωλείται σύζυγος!

Ένας άντρας, από την Ρουμανία, έβαλε στην 25-χρονη σύζυγο πωλητήριο μέσω αγγελίας που ανάρτησε σε ιστοσελίδα για πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!

Ο κύριος Alex Cretu, από την πόλη Bucharest, ήλπιζε να πωληθεί στο ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ αλλά τελικά έριξε την τιμή στις 5.000 ευρώ για να πουλήσει γρήγορα το «εμπόρευμα»! Ο 20-χρονος έβαλε την αγγελία στην ιστοσελίδα www.okazii.ro και ανέφερε: «Σύζυγος πωλείται. Μοντέλο 1983, σε καλή κατάσταση, με καλές αναρτήσεις δεύτερο χέρι. Τιμή συζητήσιμη έχει και αξεσουάρ. Μόνο σοβαρές προτάσεις.» Ο κύριος Alex Cretu είπε πως έβαλε την αγγελία επειδή βαρέθηκε την γκρίνια της συζύγου του και για να σπάσει λίγη πλάκα μαζί της. Περίμενε μέχρι η σύζυγος του να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι στην Ισπανία και τότε «έβαλε» την αγγελία. Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί αρκετές προσφορές αλλά δε έχει απαντήσει θετικά σε καμία αφού προσέφεραν είτε χαμηλή τιμή είτε αγορά με δόσεις!

Μιχάλης Μπακ


Ε, όχι κι έτσι ρε φίλε, όχι κι έτσι....Ακούς εκεί πωλητήριο τη γυναίκα του σε μάντρα αυτοκινήτων...μαντρώνονται ρε οι γυναίκες; Μόνο μας μαντρώνουνε... Καλά, 25 χρονών μοντέλο καλό είναι, δεν είναι και πολύ μεταχειρισμένο, αλλά πρέπει να ήταν πολύ γκρινιάρα αδερφέ μου, για να φτάσει ο άνθρωπος στην αγγελία... Τι έκανε λέει; Τεσσερα(αριθμός4) εκατομμύρια ευρώ; Καλά, είσαι σοβαρός; Θα πάρει ο άλλος μεταχειρισμένο σε τέτοια τιμή; Δεν πήγαινε να πάρει πρώτο χέρι, να χορτάσει και το δικό του; Και μετά το κατέβασε στις 5000(διόλου έμπνευση δεν είχε το άτομο, καλά τού έκανε). Βρε αντί να δώσεις να σου τη πάρουνε, ζητάς κιόλας; ΄Ελα όμως που βρεθήκανε και αγοραστές...
...με χαμηλή προσφορά λέει κι άλλοι με...δόσεις... Και τι είναι ρε η γυναίκα τ΄ αλλουνού πολυμίξερ να το αποπληρώσεις με δόσεις; Κι αν εσύ δεν είσαι συνεπής με τις δόσεις τι να σου κάνει ο άλλος, να την πάρει πίσω;
Ηθικό δίδαγμα εκ της ιδέας του Ρουμάνου Αλεξ: Ο ενδεδειγμένος τρόπος να απαλλαγεί κανείς από μια γκρινιάρα σύζυγο, ασφαλώς δεν είναι να την διαθέσει μέσω αγγελίας σε ιστοσελίδα και μάλιστα μάντρας μεταχειρισμένων. ΄Ενας καλύτερος τρόπος, θα ήταν να πάει λίγο παρακάτω και να πάρει ένα καινούργιο μοντέλο(και με χρηματοδότηση).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα