Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ

  • Από σήμερα το παρόν ιστολόγιο, με την ευκαιρία και των πρώτων του γενεθλίων(ο χρόνος έχει συμπληρωθεί ήδη, απλώς το επίσημο είναι στις 18/11 όταν άρχισε να μετράει επισκέψεις το counter), καθιερώνει μια μόνιμη ανάρτηση, που θα έχει συχνότητα σχεδόν καθημερινή(μην είμαστε και απόλυτοι) και θα σχολιάζει τα τεκταινόμενα. Σκοπός, να εκφέρω άποψη για τα τρέχοντα κι όχι μόνο για κάποια θέματα, και-πονηρά σκεπτόμενος- να σας βάλω στο λούκι να με επισκέπτεστε καθημερινά(όχι ότι δεν το κάνετε ήδη μερικοί και σας ευχαριστώ).
    Η "στήλη" ας τη πούμε έτσι θα έχει τον ανωτέρω τίτλο "ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ" και συνοδευτική φωτογραφία, μικρότερη σε μέγεθος, την ανωτέρω, από το αλιευτικό καταφύγιο του λιμανιού μας, όταν λείπουν τα καίκια. Το πρώτο-δειλό ίσως- βήμα το κάνω αμέσως παρακάτω και ζητώ την...επιείκειά σας=
  • ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ
  • Αν η Κίνα είναι η χώρα της μελαμίνης, η Ελλάδα είναι η χώρα του...νοβοπάν! ΄Ολα κόβονται και συναρμολογούνται με πρόχειρα υλικά από ράθυμους μαραγκούς, με τα γνωστά αποτελέσματα.
  • Εμ τα 28 δις θα τους δώσουμε(γιατί ποιός θα τα δώσει ο Αλογοσκούφης από το υστέρημά του;), εμ τα επιτόκια ανεβαίνουν αντί να πέφτουν(όπως στις χώρες των κουτόφραγκων). Αν αυτό σας θυμίζει το ρητό "και κερατάς, και δαρμένος", δεν πρόκειται για άλλον αλλά για σένα(και μένα) επισκέπτη μου.
  • Στις μεγάλες κυρίως πόλεις(αλλά όχι μόνο) και στις μεγάλες ηλικίες εν τω μεταξύ, όλο και αυξάνονται τα κρούσματα εξαπάτησης με διάφορα τεχνάσματα. Κρίσις τέχνας απεργάζεται ή οι μικροαπατεώνες βαδίζουν στα χνάρια των μεγάλων;
  • Οι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν μπουκώσει γενικά την αχλάδα και ο μόνος που κολυμπάει στα κανάλια καθημερινά είναο ο Γ.Μανώλης(έξις, δευτέρα φύσις). Γιατί δεν του κάνουν όλα τα κανάλια μαζί σε ένδειξη ευγνωμοσύνηςμια μόνιμη στέγη-στούντιο να μην πηγαινοέρχεται ο άνθρωπος;
  • Ο Αυτιάς παίρνει εσχάτως το μικρόφωνο και πάει στις γριές για ρεπορτάζ. Αυτό λέγεται ρεπορτάζ γριάς(όχι το μαλλί της γριάς είναι άλλο, διατίθεται κυρίως στα πανηγύρια).
  • Εδώ έλαβε τέλος η σημερινή πρώτη παράσταση. Αν σας άρεσε και θέλετε να εκδηλώσετε τα αισθήματά σας, τη διαδικασία την ξέρετε.
  • Ο ΕΠΙΠΛΕΩΝ

2 σχόλια:

Τη 11/10/2008 , Ο χρήστης Blogger Giorgos Varvakis είπε...

Καλησπέρα Γιώργη. Καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα. Μου αρέσει η στήλη και είμαι σίγουρος ότι θα μείνει στον αφρό για όσο διάστημα θα έχεις το κουράγιο και την όρεξη της καθημερινής συντήρησης. Όσο για τον Αυτιά αυτός είναι ο ίδιος για τα πανηγύρια... :))

 
Τη 11/11/2008 , Ο χρήστης Blogger DINOS TZORTZOGLOU είπε...

Καθημερινό!!!!
Χαρά στο κουράγιο σου φίλε Γιώργο!!!
Να σαι καλά να σε παρακολουθούμε και να τα λέμε...

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα