Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 15-11-2008
ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΑ, εκπομπή των πρώην ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ και η είδηση έπεσε σαν βόμβα: Η ΄Εφη Θώδη, αφού απέδωσε με τον δικό της τρόπο, όσα ιστορικά ξένα άσματα μπόρεσε, τώρα ξανοίγεται και στο χώρο του ενδύματος, για την ακρίβεια του γδυσίματος! ΄Εχει πρόταση-δήλωσε-να δώσει το όνομά της(το ΘΩΔΗ φαντάζομαι, γιατί το ΕΦΗ τόχουνε πολλές) σε... μεταξωτά εσώρουχα. Καλό το βρίσκω σαν ιδέα. ΄Αλλωστε το λέει κι η παροιμία για τα μεταξωτά βρακιά, ότι θέλουν επιδέξιους κώλους.
΄Οπως πληροφορήθηκα χτες από την πολύ καλή εκπομπή(εναλλακτική τηλεόραση θα την έλεγα) ΡΑΔΙΟ-ΑΡΒΥΛΑ ο κ. Πολύδωρας, ναι ο Βύρων ποιός άλλος, πέρασε προσφάτως, μετά από πολύ καιρό από την αποϋπουργοποίησή του το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου(για να μην απορείτε με την φωτογραφία αριστερά του σχολίου, είναι μια κίσσα που φωτογραφήθηκε προ καιρού στον κήπο του Μεγάρου Μαξίμου και φυσικά κανένα συμβολισμό δεν ενέχει η τοποθέτησή της-της φωτογραφίας-με το πρόσωπο του θέματος). Μην θορυβείστε δεν εκλήθη να αναλάβει υπουργείο στον επικείμενο-όποτε-ανασχηματισμό. Βρέθηκε εκεί ως πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας Ελλάδος-Ουρουγουάης!!!(τα θαυμαστικά είναι λίγα, αλλά...). Καλά θα μου πείτε τι σχέση ο Βύρωνας με τους Ουρουγουανούς και την Ουρουγουάη...Γουάϊ παρακαλώ; Ο άνθρωπος υπήρξε επί μακρόν θιασώτης των ιαπωνικών ηθών και εθίμων, τώρα το γύρισε από την άλλη και βρέθηκε φιλοουρουγουανός. ΄Οχι για να προετοιμάζει αυτομόληση προς τα εκεί δεν νομίζω.
Είδες η ΔΕΗ; Καλά, αυτό που γίνεται με τις αυξήσεις που ζητάει ο Αθανασόπουλος, με τις επιθέσεις που δέχεται από αυτούς που τον διόρισαν και τα ποσά που ακούγονται στον τομέα των αμοιβών εκεί μέσα, δεν είναι απλά αλαλούμ, πρόκειται όπως είπε σήμερα το πρωί ένας συνδικαλιστής για σκάνδαλο που υπερβαίνει τα δομημένα και το ακριβέστερο θα μπορούσε να θεωρηθεί τα γαμ...! 32 σύμβουλοι στο Δ.Σ. αμείβονται με 20 χιλιαρικα το μήνα ο καθένας, μια απλή γραμματέας παίρνει 7 χιλιάρικα και πάει...ξοδεύοντας. Αλλά το ωραιότερο το είπε ο κ. Ντινόπουλος, πρώην ρεπόρτερ και νυν βουλευτής της Ν.Δ.: "Η κυβέρνηση θα προστατεύσει τους καταναλωτές, το καλοκαίρι υπηρχε αύξηση στην τιμή του πετρελαίου γιαυτό αυξήθηκε και το ρεύμα, τώρα που υπάρχει μείωση, δεν θα υπάρξουν αυξήσεις. Α, ωραία, αν αυτό σας θυμίζει τους λογαριασμούς του Καραγκιόζη, μην αναζητήσετε τον λαϊκό αυτό ήρωα, μπορείτε να βρείτε ένα σωρό στο γυαλί.
Τώρα κατάλαβε η κ. Αννίτα Πάνια, επειδή έζησε την τοιαύτη περιπέτεια, με την συμπεριφορά των αστυνομικών του μπλόκου, τι πέρασαν στη χούντα και στο Πολυτεχνείο-είπε. Κοπέλλα μου στη χούντα και στο πολυτεχνείο απόξω τα τζιπ ήταν μόνο στρατιωτικά, δεν είχε πολλές μάρκες, ήταν όλα "αμερικανικής κατασκευής και προελεύσεως"(τη θυμάστε τη πιπίλα;). Οι φοιτητές οι εργάτες κι όλος ο λαός δεν πήγαιναν για φαί στου ΛεΠα οι δε αστυνομικοί δεν τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, τους σταμάταγαν με γκλόμπ ενίοτε και με όπλα. Εν πάση περιπτώσει είναι και κομματάκι ιερόσυλο, τούτες τις μέρες, τις ιστορικές και ηρωϊκές, 35 χρόνια μετά, δεν είναι τουλάχιστον καθόλου τιμητικό να συγχέουμε εντέχνως τα πράγματα, ούτε και είναι επίσης σωστό να ασχολούμαστε με δύο αντιπροσωπευτικά δείγματα της νεοελληνικής κουλτούρας. Τέλος.

Να κάνω και την απαραίτητη διόρθωση στα χτεσινά περί γκάλλοπ(ς), σχετικά με τον καταλληλότερο(οι προθέσεις παραμένουν ως έχουν). Τελικά μια απ΄ τα ίδια, καταλληλότερος ο Κώστας με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, με 8% διαφορά. Για σταθείτε ρε παιδιά και τον Γιώργο τι να τον κάνει το ΠΑΣΟΚ δηλαδή άμα κάνει καταλληλότερο τον Κώστα; Και ο Βαγγέλης Ο Βενιζέλος μέχρι πότε δηλαδή θα περιμένει να γίνει καταλληλότερος ως αρχηγός; Δεν αντιλαμβάνεστε σεις που απαντάτε στα γκάλλοπ(ς)ότι διαταράσσετε τις ισορροπίες; Αποφασίστε επιτέλους επί του όλου κι αφήστε τα...υποσύνολα!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα