Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 11-11-2008



ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 11-11-2008






Ε
κτός Νέας Δημοκρατίας, από παντού ετέθη ο Πέτρος Τατούλης, καθιστάμενος(καθιστός και ιστάμενος)ανεξάρτητος. Εκτός που είναι δικός μας, συμπλόγκερ να πούμε, εμένα μου άρεσε η διατύπωση των κατά καιρούς διαφωνιών του με το κόμμα. ΄Ακουγα για βασιλοπούλες κλεισμένες στο κάστρο, για άρχοντες , για κοτζαμπάσηδες, για τον Εφιάλτη που είναι από την άλλη μεριά είπε χτες(εγώ δύο Εφιάλτες ήξερα, τον κανονικό και τον Μητσοτάκη, αλλά άσχετο). Είχε δηλαδή μια τάση για "παραμυθένιες" αναφορές. Το πολύ το παραμύθι όμως, όπως και το κυριελέησον, το βαριέται κι ο θεός, πόσο μάλλον ο...ανιψιός του, κι έτσι φτάσαμε στη διαγραφή με μπλάνκο του Πέτρου. Δεν ξέρω ποιά είναι τα σχέδιά του, πολλά λέγονται, αλλά τουλάχιστον θα έχει περισσότερο καιρό για...αναρτήσεις!
ΑΠΟΡΙΑ: Αυτά τα 5ψήφια πληροφοριακά τηλέφωνα, που μας βομαρδίζουν καθημερινά με τις διαφημίσεις τους στα κανάλια(πανάκριβες φυσικά), τι τζίρο κάνουν που τους επιτρέπει να πληρώνουν αυτές τι δαπάνες;
Μέγα σκάνδαλο χαρακτήρισε αυτό του Βατοπεδίου, ο διορισμένος από την κυβέρνηση(σιγά την πρωτοτυπία δηλαδή)πρόεδρος του Συλλόγου Ορκωτών Εκτιμητών κ. Γιάννης Μουρμούρας(όνομα και πράμα). Και άμα μουρμουρίζουν τέτοια πράγματα οι δικοί τους, σκεφτείτε δηλαδή οι άλλοι. "Μα τι στο καλό, χρυσόψαρα έχει η Βιστωνίδα;"φέρεται να είχε αναρωτηθεί σε ανύποπτο χρόνο. Τι να γίνει κ. Μουρμούρη μου, τα χρυσόβουλα χρυσόψαρα θα φέρουν, τι θα φέρουν...γιούλους;
΄Ακουγα χτές και σήμερα κάθε κανάλι να εκθειάζει τα μέτρα που πήρε κάθε τράπεζα, προκειμένου να βοηθήσει τους πάσχοντες δανειολήπτες, ανακουφίζοντάς τους(ξέρετε, η γνωστή θεωρία με τον Χότζα, που ήταν το σπίτι του μικρό και παραπονέθηκε στον Αγά ότι δεν χωράνε με τη γυναίκα του κι αυτός του έβαλε μέσα τις κατσίκες, το γαϊδούρι, το σκύλο και άλλα ζώα, και μέτά άρχισε να του βγάζει ένα-ένα και αμέσως ανακουφίστηκε ο Χότζας). Αλλά αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η σειρά αναφοράς των ευεργετριών τραπεζών από κάθε κανάλι, ανάλογα με το ποιά τράπεζα έχει το ...αφεντικό(του καναλιού). ΄Ετσι το ένα έβαλε μπροστά την Πειραιώς, το άλλο την Γιούρομπάνκ κλπ. Ακόμα κι ο κ. Πουπάκης, ο γαλάζιος της ΓΣΕΕ ανέφερε(την Εθνική αυτός) και της τα έσυρε, υπερθεματίζοντας υπέρ των πολύπαθων εργαζόμενων, αφήνοντας και την αιχμή του για τον διοερισμένο από τη κυβέρνηση Πρόεδρό της. Ψυχραιμία κ. Πουπάκη μου, είπαμε ότι η πλειοψηφία είναι ισχνή, αλλά όχι κι εσείς.

Αυτός ο Ομπάμα έτσι όπως κινείται πάνω-κάτω στις εξέδρες και κουνάει τα χέρια του, μου θυμίζει μπασκετμπωλίστα(άσε που παίζει κιόλας), κάτι σε Μάϊκλ Τζόρνταν και τον περιμένω από στιγμή σε στιγμή να κρεμαστεί απ΄ τη μπασκέτα. Θα φτιάξει άκουσα γήπεδο μπάσκετ στον Λ.Οίκο και θα ξηλωθεί ο διάδρομος που είχε ο Μπούς. Κι αν θέλει-είπε κάποιος σχετικός-μπορεί να αλλάξει και το χαλί στο οβάλ γραφείο. Γιατί λερώθηκε; Αν υποψιαστώ ότι ο Μπούς.... θα πεθάάάάνω!
Ο ΕΠΙΠΛΕΩΝ

1 σχόλια:

Τη 11/11/2008 , Ο χρήστης Blogger Giorgos Varvakis είπε...

Καλησπέρα φίλε. Κέντημα έφτιαξες σήμερα και μάλιστα πολύχρωμο. Να χαμογελάμε τουλάχιστον και με κάτι :)Για την απορία που έχεις σχετικά με τα 5ψήφια θα σου πω 1! Όταν ακόμα ήταν 3ψήφια, και ο ΟΤΕ είχε το μονοπώλιο, ένα από τα τηλέφωνα με τη μεγαλύτερη κίνηση στα εξερχόμενα της εταιρίας που εργάζομαι ήταν το 141 της ώρας!!! Μιλάμε για απίστευτη χρήση. ..

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα