Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008

Eννέα βήματα ζωής, γενέθλια ημέρα...

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 18-11-2008
Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, ξεκίναγε το ταξίδι μου στην μπλογκόσφαιρα, με την δημιουργία(για την ακρίβεια το μέτρημα των επισκέψεων)του παρόντος ιστολογίου υπό την επωνυμία "O TEMPORA-O MORES" και το username εισόδου "gskap.blogspot.com" . Από τότε κύλησε πολύ νερό στ΄ αυλάκι, πέρασα πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή, κοπίασα αρκετά, εκνευρίστηκα πολλάκις, αλλά κατάφερα πράγματα για τα οποία σήμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Καταρχην όπως θα δείτε ξεπέρασα ήδη τις 11000 επισκέψεις ποσό διόλου ευκαταφρόνητο, για ένα προσωπικό καθαρά μπλόγκ. Απόκτησα-η μεγαλύτερη κατάκτησή μου-καινούργιους φίλους και με τίμησαν και με τιμούν μαζί με τους παλιούς μου, είτε με τις επισκέψεις, είτε με τα σχόλιά τους. Δεν μπορώ-χαρακτηριστικά θα αναφέρω, χωρίς να ξεχωρίζω κανέναν-να μην αναφέρω ότι έκανα γνωριμίες με ανθρώπους εκτός Σάμου(ηλεκτρονικά και δια ζώσης), χάρη στη λειτουργία και μόνο του ιστολογίου.
Θέλω να σταματήσω εδώ την περιγραφή των συναισθημάτων μου και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα και κύρια στον μέντορά μου τον Δημήτρη Καρύδα, που χωρίς την πολύτιμη συνδρομή του σε κάθε βήμα και κάθε πρόβλημα, δεν θα με διαβάζατε σήμερα. ΄Ενα επίσης μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την κοινότητα των Σαμίων μπλόγκερ, που με καλοδέχτηκαν στο χώρο. Και φυσικά ένα ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εσάς που με έχετε βάλει στη θέση της οδοντόκρεμάς σας, ως πρώτη φροντίδα το πρωί και τελευταία το βράδυ. Υγεία σας εύχομαι, να είμαστε καλά , να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε διαδικτυακώς.


Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για το περίφημο Κτηματολόγιο, δεν θα δοθεί λένε παράταση(αυτό το ξανάπανε αλλά δώσανε) και από κει και μετά άκουσα σήμερα, μέχρι τις 12-12-08 όποιος καταθέσεις εκπρόθεσμη δήλωση θα πληρώνει το...μισό πρόστιμο!!! ΄Ηγουν, τουτέστιν, δηλαδή, που έγραφε κι ένας παλιός ευθυμογράφος, όποιος κάνει μέχρι τις 12/12 δήλωση θα είναι παράνομος κατά το...ήμισυ(μισοπαράνομος σαν να λέμε). Τώρα θα φταίω εγώ να βάλω το άλογο να γελάσει και γιαυτή την περίπτωση; Κι αυτό γιατί δεν έχω φωτογραφία με...ρέγγες!
Ιερό και όσιο δεν έχουν αυτές οι εισπρακτικές εταιρείες, που παίρνουν τηλέφωνο και ξατεβάζουν γεννεές δεκατέσσερις τους οφειλέτες που καθυστερούν την πληρωμή των δόσεων. Η χάρη τους έφτασε μέχρι και τον κ. Καμμένο, τον υφυπουργό της νησιωτικής μας πολιτικής(δεν έχει σημασία, πάντως υπουργείο υπάρχει), για ένα χρέος ύψους 180 ευρώ. Φανταστικός διάλογος υπαλλήλου εισπρακτικής εταιρείας(με τα μέχρι τώρα "ευρήματα" και συγγενούς του Καμμένου: "Τι τον έχετε τον Καμμένο(αν ρωτούσαν εκτός οικογενείας οι απαντήσεις θα μπορούσαν να...ποικίλλουν), γιός σας είναι; Να τον χαίρεστε τον κακοπληρωτή...κλπ.,κλπ". Μήπως-λέω μήπως-αυτού του είδους οι μεθοδεύσεις, είναι μια καλή ιδέα και για τα υπουργεία και τους άλλους δημόσιους φορείς; Τι εννοώ; Να υπάρχει μια εταιρεία, που να της αναθέτεις να σου διεκπεραιώσει μια υπόθεση(έργο, αίτημα κλπ) και να παίρνει τους αρμόδιους και να τους κατεβάζει απ΄ το γάϊδαρο! Για σκεφτείτε το.
Λες και επιχειρείται η απομυθοποίηση του καβαλάρη-νομάρχη, είναι σαν να τον κατέβασαν από τ΄ άλογο(όχι στη φωτογραφία το άλογο για κάποιο άλλο λόγο γελάει), με όλες αυτές τις αποκαλύψεις και τις "άνωθεν εντολές". Αυτός που έβγαινε με την άνεση του τηλεοπτικού σταρ και κατετρόπωνε τους εχθρούς, τώρα προσπαθεί αλλά δεν τον παίρνει. Από το άνωθεν-άνωθεν κοντεύουν ναφτάσουν στον Αγιο Πέτρο κι από το περιβόλι της Παναγίας κατευθείαν στο real estate Paradise του Εφραίμ(μέσω της Rassedel φυσικά, μην αγνοούμε και τις υπεράκτιες).
Εδώ ο κόσμος καίγεται, η κρίση έχει φτάσει μέχρι το μη παρέκει κι αυτοί το χαβά τους. Λέω για τα μ.μ.ε. των ΗΠΑ που δεν χάνουν ευκαιρία να ρωτήσουν το mew προεδρικό ζεύγος για τον σκύλο που θα πάρουν στον Λ. Οίκο(επιτέλους ο Λ. Οίκος απέκτησε έγχρωμο πρόεδρο, μετά από τα όσα λέχθηκαν και έγιναν εκεί μέσα, του λευκού σπερματικού υγρού επί του φορέματος της Μόνικα Λεβίνσκι,μη εξαιρουμένου). Και κάθεται κι η προεδρική σύζυγος(τι να κάνει η φουκαριάρα, άμαθη στα μαρκούτσια είναι) και απαντά "ναι, βεβαίως, θα πάρουμε σκύλο"(χέστηκε ο Μπόμπι στο οβάλ γραφείο, κατά τη φοράδα στο αλώνι).
Ξεχάστε αυτά που ξέρατε, φλέρτ, κυνηγητό και...σαλιαρίσματα, τώρα πλέον θα βρίσκουμε το ταίρι μας μέσω DNA . Θα μας αίρνουν δείγμα από σάλιο και θα μας βρίσκουν εργαστηριακώς το ταίρι μας με το οποίο θα δέσουμε σαν...σούπα! Τα λεγόμενα λοιπόν σαλιαρίσματα γίνονται πλέον αντικείμενο ανάλυσης γενετικού υλικού, μετά από όλα τα άλλα. Εδώ που τα λέμε κι αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας την δυσκολία ανάπτυξης σχέσεων ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα, ίσως είναι μια λύση, αλλά αυτά τα πράγματα, τουτέστιν ο έρως μπορεί να είναι αποτέλεσμα...εργαστηρίου; Μην τρελλαθούμε δηλαδή. Αυτά είναι...γλίτσες και σάλια!
Ο ΕΠΙΠΛΕΩΝ

3 σχόλια:

Τη 11/18/2008 , Ο χρήστης Blogger Giorgos Varvakis είπε...

Φίλε Γιώργη, από το κρεβάτι του πόνου, σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την επέτειο, να είσαι καλά, να έχεις τη δύναμη και να βρίσκεις την όρεξη να γράφεις και να σχολιάζεις τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας!
Καλή συνέχεια!

 
Τη 11/18/2008 , Ο χρήστης Blogger Aθηνά Π.Κ. είπε...

Καλέ μου Γιώργο , όρεξη να΄χεις να κάνεις αναρτήσεις και τουλάχιστον εγώ πάντα θα είμαι εδώ και θα σε αφουγκράζομαι!! Άλλωστε , η σελιδούλα σου ήταν απ τις 2-3 πρώτες που πρωτοεπισκέφτηκα , όταν δεν ήξερα τι σημαίνει ιστολόγιο καν!!
Κουράγιο και καλή διάθεση σου εύχομαι και ξέρω ότι, πάντα θα έχεις ενδιαφέροντα πράγματα να μας πεις !!
Μια ντόπια καληνύχτα !!!!

 
Τη 11/18/2008 , Ο χρήστης Blogger DINOS TZORTZOGLOU είπε...

Καλή δύναμη!!!!
(Να δω πότε θα βάλεις "σύνδεση" τους φίλους σου....
εμένα, την Αθηνά, κλπ κλπ...
παράπονο και γκρίνια ήταν αυτό...)

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα