Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 20-11-2008

ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑ 20-11-2008
Αυτή η Κάνου, που ήταν παρούσα στην συνομιλία Σωτηροπούλου-Ψωμιάδη, ως μεσολαβήτρια, μια και τον ήξερε πολύ καλά παλαιόθεν, ήταν χορεύτρια της κοιλιάς, λεγόταν Αζέλ και δούλευε σε μαγαζί του Καραμπέρη, όπου τραγουδούσε περιστασιακά και ο Ψωμιάδης(γιαυτό σας λέω ότι δένουν όλα τόσο γλυκά και...καλλιτεχνικά). Τώρα τραγουδούν όλοι μαζί πατριωτικά άσματα και χορεύουν μόνο Μπαϊντούσκα(μακεδονίτικος χορός).
Μετά από ένα εξάμηνο θα αρχίσουν να πέφτουν τα επιτόκια δήλωσε ο γ.γ. της ΕΕΕ(ένωση ελληνικών τραπεζών, δεν ξέρω αν έχει σχέση με αυτά τα e που στα προϊόντα είναι επιβλαβή)κ. Γκόρτζος(!). Τα 28 δις πάντως θα "πέσουν" τώρα. Να αυτά είναι πρωθυπουργέ μου...Γκό-ρτζος.................Γκό-ρτζος...(αείμνηστε Παπαγιαννόπουλε), γιαυτό όσο πάει κι ακούγεται περισσότερο το Μα-ντάς.......Μα-ντάς...!
Γιαυτό σας λέω, όλα δένουν γλυκά σε αυτά τα εργαστήρια ζαχαρ...συγνώμη των σκανδάλων. Αυτός που αγόρασε τα οικόπεδα από τη μονή λέγεται Πάπιστας(έχει το επώνυμό του και Παπα και πίστη μέσα), έκανε μπίζνες με παπάδες, έχει κουμπάρο τον Καραμπέρη, νυν μεσίτη και πρώην ιδιοκτήτη νυκτερινών κέντρων(τουτέστιν ναούς της ψυχαγωγίας)ο οποίος του βάφτισε το παιδί και τόβγαλε...Εφραίμ(αρκεί να μην πάρει και τις χάρες του)...κι αυτό που διαπιστώνω είναι ότι εκεί στη ΝΔ και ειδικά στα βόρεια έχουν μια τάση για πνευματικές συγγένειες, εκτός από τις ιδεολογικές, αλλά δεν περιορίζονται στο... πνεύμα, κυνηγούν και την...ύλη. ΄Οπως επίσης έχουν μια τάση προς την τεχνολογία του DVD . Είχαμε το πρώτο με το Ζαχόπουλο και τις πίπες του, τώρα άλλο με εκβιασμό. Η μόνη διαφορά των δύο ήταν στον κομιστή!
Βγήκε στον Αυτιά ένας από αυτούς τους τηλε-παπάδες(πώς είναι ο Γιάννης Μανώλης; Ε, με ράσα), απ΄αυτούς που ιερουργούν βασικά στη τηλεοπτικά στούντιο και πάνε στις εκκλησίες μόνο στον εσπερινό και λέει ξέρω και από ψυχολογία. Και του λέει ο Αυτιάς πού την σπούδασες; Εξομολογώ-είπε-40 χρόνια!!! Ιδού πεδίο δόξης λαμπρό, ανοιχτό(μάλλον κλειστό)πανεπιστήμιο με σπουδές τέτ-α-τέτ. Προσέξτε όλοι εσείς εκεί στα κανάλια, οι παπάδες εκκοσμικεύονται ραγδαία και θα σας πάρουν τις δουλειές.
Οι προμηθευτές των νοσοκομείων, πήγαν όπου τους χρωστούσαν να πάρουν πίσω τα υλικά που δεν πληρώθηκαν(ορθοπεδικά κ.ά.). Και ώ του θαύματος επενέβη ο Αβραμό και θα τους τα δώσει υποσχέθηκε σε δόσεις. Κράτος δοσατζής, από τη μια τα παίρνει και από την άλλη τα δίνει. Αλλά μ΄ άρεσε επίσης και η αντίδραση του ΚΚΕ:"η κατάσταση οφείλεται στην αντιλαϊκή πολιτική εμπορευματοποίησης της υγείας". Ναι αλλά ούτε τους εμπόρους δεν πληρώνουν, πώς θα προχωρήσει η εμπορευματοποίηση;

4500 ευρώ έξοδα τον μήνα, έχουν τα βουλευτικά γραφεία-δήλωσε σε πρωινάδικο ο κ. Γιακουμάτος(δυστυχώς δεν βρήκα φωτογραφία του και γιαυτό έβαλα του ετέρου τηλεαστέρα). Μα τι διάολο είναι, ινστιτούτα καλλονής; Κι οι καημένοι οι βουλευτάδες-είπε-σχεδόν φυτοζωούν. Το ξέρετε-είπε στους "καγκελοποιημένους" παρουσιαστές-ότι συνάδελφοί μου βουλευτές πέρυσι πήγαν διακοπές με τον κοινωνικό τουρισμό;(Αλήθεια πού πήγαν στη Μύκονο;) . Με κοινωνικό τουρισμό; Νάτο και τ΄ άλλο το σκάνδαλο. Αν πήγαν, που δεν πήγαν, κακώς πήγαν. Τα δελτία είναι για άλλους, με ποιό δικαίωμα τα πήραν αυτοί;
Ο ΕΠΙΠΛΕΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα