Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2008

Κυβέρνηση...καπνογόνων!!!



Δακρυγόνα στο υπ. Οικονομίας.....

εναντίον των εργαζομένων στην κλωστοϋφαντουργία Λαναρά

Eπεισόδια σημειώθηκαν το πρωί έξω από το υπουργείο Οικονομίας στη διάρκεια συγκέντρωσης των εργαζομένων της κλωστοϋφαντουργίας Λαναρά. Οι δυνάμεις της αστυνομίας έκαναν χρήση δακρυγόνων κατά των εργαζομένων που διαμαρτύρονται για την απόσυρση της τροπολογίας που προέβλεπε τη δυνατότητα δανειοδότησης των Κλωστοϋφαντουργείων του ομίλου Λαναρά.

Θαυμάστε κυβέρνηση αγαπητοί μου κι ύστερα μας λένε για μονή Βατοπεδίου(ναι με -ε- το γουστάρω, άλλο το κολοπαίδι, άλλο το Βατοπέδι), για γιό ταχυδρόμου που έγινε...κούριερ, για Δούκες και άλλες τέτοιες συνομοταξίες.
Αυτούς εδώ(που κάποιος πρ. υπουργός-διάβασα-τους αποκάλεσε σήμερα "κάφρους του βορρά") τους εργαζόμενους(;) του ομίλου Λαναρά, που αριθμεί καμιά δεκαριά εργοστάσια ανά την Ελλάδα, αυτή η κυβέρνηση τους αντιμετώπισε από την αρχή με...καπνό. Και εξηγώ: ΄Οταν προέκυψε το πρόβλημα με την επιχείρηση και ύστερα απο κινητοποιήσεις, για να τους κατευνάσει τους "πέταξε καπνό" στα μούτρα, ότι και καλά, το δημόσιο θα εγγυηθεί-όπως το έχει κάνει σε πολλές περιπτώσεις- ώστε η επιχείρηση να πάρει δάνειο από τράπεζες για να συνεχίσει την λειτουργία της. Κι όταν πέρασε ο καιρός και ο "καπνός" διαλύθηκε και η φωτιά των κινητοποιήσεων ξαναφούντωσε, τώρα, σήμερα, τους έριξε δακρυγόνα και καπνογόνα όταν κατέβηκαν στη πλατεία Συντάγματος(οι κάφροι του βορρά) για να διαμαρτυρηθούν για την αθέτηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα