Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2008

Μηχανικό...σέξ!

Από το ΕΘΝΟΣ:
Σεξ με ρομπότ έως το 2050!
Ένας επιστήμονας τεχνητής νοημοσύνης υποστηρίζει πως έως το έτος 2050 οι άνθρωποι θα μπορούν να κάνουν σεξ με ρομπότ!
Ο κύριος David Levy δηλώνει πως έως τότε τα ρομπότ θα είναι δυσδιάκριτα με τους ανθρώπους!
Ο εν λόγω επιστήμονας έχει γράψει και βιβλίο με τίτλο «Sex With Robots: The Evolution of Human-Robot relationships» (Σεξ με ρομπότ: η εξέλιξη των σχέσεων ανθρώπων και ρομπότ).
Στο βιβλίο μεταξύ άλλων αναφέρει πως «θα υπάρχει εκπληκτικό σεξ για όλους όλο το εικοσιτετράωρο και ότι δεν πιστεύει να υπάρχει κάποιος που να μην το θέλει.»
Σύμφωνα με τον ίδιο αυτοί που θα επωφεληθούν της εξέλιξης θα είναι οι άσχημοι άνθρωποι που έχουν πρόβλημα να δημιουργήσουν σχέση.
«Υπάρχουν μόνοι και μίζεροι άνθρωποι. Νομίζω πως η κοινωνία οφείλει να τους δώσει μια εναλλακτική λύση ικανοποίησης χωρίς να κάνουν κακό σε άλλους ανθρώπους,» είπε ο κύριος David Levy
.

΄Οπως αντιλαμβάνεστε η καλπάζουσα τεχνολογία θα επιδίδεται σε λίγο και σε άλλου είδους...καλπασμούς! Και να δείτε που θα πιάσει πολύ το "είδος",διότι ανά πάσα ώρα και στιγμή του 24ώρου θα έχεις διαθέσιμο το "σκοτεινό αντικείμενο του πόθου σου". Ούτε "έχω πονοκέφαλο", ούτε τα έμμηνα, ούτε τίποτα. Βέβαια θα υπάρχουν κάποια άλλα προβλήματα...όπως ότι το ρομποτάκι θα είναι γκόμενα για σπίτι δεν θα μπορείς να την κυκλοφορήσεις, όπως επίσης θα είναι διαθέσιμη για τον καθένα, εκτός κι έχει κανέναν κωδικό.
Και δεν νομίζω ότι το όλο εγχείρημα θα περιοριστεί σε μίζερους ανθρώπους κατά τον κ. Λεβύ...πολλοί θα θελήσουν τοιουτοτρόπως να διώξουν την... "μιζέρια" τους!!!

2 σχόλια:

Τη 1/07/2008 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Βλακειες.Ολες αυτες οι μελλοντολογιες ειναι βλακειες.

 
Τη 1/07/2008 , Ο χρήστης Anonymous γεροπταπτάς είπε...

έως τότε γιεμ΄ θα είμαι πολύ γέρος για σεξ.. :(

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα