Τετάρτη, 16 Απριλίου 2008

Σύμφωνο λάθους συμβίωσης
Παντρεύτηκε άντρα χωρίς να το γνωρίζει!

ΕΘΝΟΣ 14/4
Ένας αγρότης, στην Γερμανία, που παντρεύτηκε μια γυναίκα που γνώρισε μέσω του διαδικτύου ζήτησε την ακύρωση του γάμου όταν ανακάλυψε πως επρόκειτο για άντρα! Ο κύριος Wolfgang Zober, από την περιοχή Naumburg, δεν είχε γνωρίσει πολλές γυναίκες λόγω του φόρτου εργασίας και άκουσε την συμβουλή ενός φίλου να ψάξει μέσα στο διαδίκτυο. «Ενθουσιάστηκα όταν γνώρισα την κυρία Randy Victoria από κοντά επειδή ήταν το ίδιο θαυμάσια όπως και στις φωτογραφίες που μου είχε στείλει μέσω του Internet,» είπε ο 55-χρονος αγρότης. Ο κύριος Wolfgang Zober γοητεύτηκε από την κυρία αφού μάλιστα γνώριζε και πολλά πράγματα που είχαν να κάνουν με την αγροτική ζωή. «Είχαμε ανταλλάξει μόνο φιλιά και χάδια πριν παντρευτούμε. Το πρώτο βράδυ του γάμου μου ανέφερε πως έχει αντρικό πέος και πως το όνομα της ήταν Ralf. Έπαθα σοκ,» είπε ο κύριος Wolfgang Zober. «Το μόνο γεγονός που ήταν αλήθεια είναι πως έχει δυο παιδιά αλλά ως πατέρας και όχι ως μητέρα,» πρόσθεσε με απογοήτευση ο κύριος Wolfgang Zober.
Μιχάλης Μπακ

Εμ' αυτά είναι κ.Wolfgang (έχετε και διάσημο όνομα), άμα είσαι πολυάσχολος και δεν γνωρίσεις πολλές γυναίκες, μετά μέσω διαδικτύου παίρνεις "γουρούνι στο σακί",(ή μάλλον άλλο πήρες στο ...σακί).Κι αφού γνωρίστηκες κι από κοντά γιατί δεν προχώραγες στα περαιτέρω μπας και φτάσεις και στο... "μή περαιτέρω" να προλάβεις τις εξελίξεις; Τουλάχιστον, θα μπορούσες να την...συγνώμη, τον κρατήσεις μια και γνώριζε από αγροτικές εργασίες. ΄Η μήπως... φοβήθηκες;

1 σχόλια:

Τη 4/17/2008 , Ο χρήστης Anonymous Home Theater είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα