Τετάρτη, 16 Απριλίου 2008

Αντάλλαξε την σύζυγο του με μια γίδα!
ΕΘΝΟΣ14/4
Ένας αγρότης, στην Βουλγαρία, αντάλλαξε την γυναίκα του με μια γίδα επειδή δεν μπόρεσε να του δώσει απογόνους! Ο κύριος Stoil Panayotov, από την περιοχή Plovdiv, πήγε στην λαϊκή και αντάλλαξε την σύζυγο του με μια οκτώ ετών γίδα!
Η απίστευτη ανταλλαγή έλαβε μέρος μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αγορά! «Την προηγούμενη ημέρα ένα φίλος μου είπε πως δεν είχε καθόλου τύχη με τις γυναίκες και πως του αρέσει η δική μου. Ρώτησα την γυναίκα μου και πήρα την έγκριση της,» είπε ο 45-χρονος αγρότης.
Ο κύριος Stoil Panayotov πρόσθεσε πως
η γίδα έχει γεννήσει τρία κατσικάκια ενώ η σύζυγος του δεν μπόρεσε να «κάνει» παιδιά«Άρα η συμφωνία ήταν πιο επικερδής για τον ιδιοκτήτη της γίδας αφού εγώ πήρα γίδα από δεύτερο χέρι ενώ αυτός σύζυγο από πρώτο,» είπε ο κύριος Stoil Panayotov!
Μιχάλης Μπακ
Οπως βλέπετε τα πράγματα στα νέα μέλη της Ε.Ε. είναι ακόμη απλουστευμένα, στην προ ΟΝΕ εποχή. Δεν κάνει παιδιά η γυναίκα σου τη δίνεις στον άλλον και παίρνεις την κατσίκα του. Εμένα μου άρεσε πάντως η δήλωση του άλλου ότι δεν είχε τύχη με τις γυναίκες, αλλά πήρε του αλλουνού για να σπάσει η γκίνια προφανώς, αλλά και του Παναγιώτοφ(λέτε νάχει ρίζα απο μας;)με ποιά λογική θεώρησε συμφέρουσα για τον άλλον την αγορά. Δηλαδή τι πάει να πει γυναίκα από πρώτο χέρι; Πώς περίμενε να κάνει παιδιά από μόνη της;


1 σχόλια:

Τη 4/16/2008 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Warning! See Please Here

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα