Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Να μη λείψει κανείς




ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πυθαγορείου, το Κέντρο Πρόληψης Ν. Σάμου «Φάρος» και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου προσκαλούν το σαμιακό κοινό στη Θεατρική Παράσταση «Ωραίο φύλο ε;», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Μαΐου 2008 και ώρα 20.00, στην αίθουσα «Σίβυλλα» του Ξενοδοχείου «Δόρυσσα». Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το θεατρικό αυτό έργο είναι βασισμένο σε κείμενα μιας ομάδας μητέρων, οι οποίες έχοντας συμμετάσχει σε ομάδα γονέων του Κέντρου Πρόληψης-ΟΚΑΝΑ Ν. Λάρισας, θέλησαν να καταθέσουν μέσα από αυτή την παράσταση τις αγωνίες και τις ελπίδες που κάθε γονιός κουβαλάει μέσα του με άξονα τη γυναίκα σε όλους τους κοινωνικούς της ρόλους και έμφαση στην οικογένεια.
Το «Ωραίο φύλο ε;», με επαγγελματία σκηνοθέτη, τον Κώστα Λαμπρούλη, έχει ήδη ανέβει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας καθώς και στην Κύπρο και έχει αποσπάσει θετικότατες εντυπώσεις τόσο για την καλλιτεχνική της αρτιότητα όσο και για τα μηνύματα που μπορεί να αποκομίσει ο θεατής.
Χορηγοί της παράστασης, πέραν των διοργανωτών, είναι το By Ship Travel και η Hellenic Seaways καθώς και το Ξενοδοχείο «Δόρυσσα» και το Πνευματικό Ίδρυμα Ν. Δημητρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα