Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

Αμστερνταμ και πάλι Αμστερνταμ!

Θέλω πολύ να πάω να ζήσω στο Αμστερνταμ, υπό τις συνθήκες που περιγράφονται στο δημοσίευμα. Και μην με καταχωρήσετε στους μανιακούς του σεξ ή τους επιδειξίες ικανοτήτων εν τη χλόη(ποιός επιθυμεί άλλωστε το ρεζίλεμά του), θέλω να πάω να ζήσω στο Αμστερνταμ όχι μόνο γιαυτή την ελεύθερη έκφραση, αλλά κυρίως για το δεύτερο...Την δίωξη των φιλόζωων που λερώνουν κάθε σημείο με τα ζώα τους(αυτά τι φταίνε;). Δεν χρειάζεται νομίζω να σας πω περισσότερα, τα...βλέπετε(και προσοχή χρειάζεται μην τα πατήσετε)καθημερινά μπροστά σας και γύρω σας. Μωρέ Αμστερνταμ....
Το πάρκο των εραστών
Το σεξ δημοσίως θα μπορούν να απολαμβάνουν ελεύθερα στο Άμστερνταμ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Περικλής Δημητρολόπουλος
Πάρκο Βόντελ. Μετά τη δύση του ηλίου οι εραστές θα μπορούν να κάνουν σεξ εκεί χωρίς να φοβούνται πως θα συλληφθούν
Από το επόμενο φθινόπωρο όσοι βρίσκονται στο Άμστερνταμ θα μπορούν να απολαμβάνουν ελεύθερα τις χαρές του έρωτα στο πάρκο Βόντελ. Τη σχετική απόφαση πήρε ο δήμος της ολλανδικής πρωτεύουσας, με την υποχρέωση, βέβαια, για τους εραστές να τηρούν κάποιους κανόνες.
Τα ζευγάρια θα πρέπει, κατ΄ αρχάς, να κάνουν υπομονή και να περιμένουν τη δύση του ηλίου. Έπειτα θα πρέπει να αποφεύγουν τις ερωτικές περιπτύξεις κοντά στις παιδικές χαρές. Και, τέλος, είναι υποχρεωμένοι να μαζεύουν τα προφυλακτικά τους μετά την ολοκλήρωση της ερωτικής πράξης. Τηρώντας αυτούς τους κανόνες, ετεροφυλόφιλα και ομοφυλόφιλα ζευγάρια που επισκέπτονται το πιο γνωστό πάρκο της Ολλανδίας θα μπορούν να απολαμβάνουν τις χαρές του έρωτα από τον προσεχή Σεπτέμβριο, όπως προβλέπει το σχετικό σχέδιο των δημοτικών αρχών, χωρίς να κινδυνεύουν να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Ο δήμος του Άμστερνταμ προχώρησε σε αυτό το μέτρο με το σκεπτικό ότι δεν έχει νόημα να απαγορεύεται κάτι που έχει καταργηθεί στην πράξη. «Γιατί να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε μια απαγόρευση που ενοχλεί ελάχιστα τους άλλους και επιπλέον σε κάποιους ανθρώπους δίνει ιδιαίτερη ευχαρίστηση;», δήλωσε χαρακτηριστικά αντιδήμαρχος του Άμστερνταμ.
Κάνουν «έξωση» στους φιλόζωους
ΑΝ, ΟΜΩΣ, οι οπαδοί του «ανοικτού» έρωτα βρήκαν τον φυσικό τους χώρο, οι φιλόζωοι υποχρεώνονται σε ένα είδος έξωσης.
Σύμφωνα με το ίδιο σχέδιο του δήμου, οι κάτοχοι σκύλων θα τιμωρούνται με πρόστιμο αν αφήσουν να κυκλοφορεί το κατοικίδιό τους χωρίς λουρί. «Από τότε που υπάρχει το πάρκο, μπορούσαμε να αφήνουμε τα σκυλιά μας να τρέχουν ελεύθερα. Είναι σκανδαλώδες να τιμωρούμαστε εμείς στο εξής και αυτοί που κάνουν σεξ να μην έχουν καμία επίπτωση», διαμαρτυρήθηκε ένας ιδιοκτήτης κατοικιδίου. Εκπρόσωπος του δήμου έδειξε, ωστόσο, ότι η απόφαση είναι αμετάκλητη: «Όταν τα σκυλιά είναι ελεύθερα ουρούν όπου θέλουν και ενοχλούν τους υπόλοιπους επισκέπτες», δήλωσε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα