Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

΄Ανοιξη παντού

Το βρήκα στο μπλογκ"Ο ΘΕΟΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ" και μου άρεσε πολύ. Σήμερα Καθαροδευτέρα, που ξεκινά οσονούπω η ΄Ανοιξη, που η διάθεσή μας ήδη άρχισε να αλλάζει και τα λουλούδια γύρω μας να ξεπετιούνται όλο και περισσότερα παντού, είναι μια ανάρτηση που αξίζει να διαδοθεί. Ευχαριστώ και προσυπογράφω!
Θέλουμε άνοιξη παντού!!!

Αυτό το σύνθημα ζωής γεννήθηκε στο Blog «Ο Θεός στο καφενείο» κι όση μεγαλύτερη έκταση πάρει τόσο το καλύτερο για όλους μας.
Θέλουμε λοιπόν Άνοιξη Παντού: Μέσα μας και γύρω μας.
Θέλουμε Άνοιξη στον έρωτα, στην ατομική και κοινωνική επαναστατικότητα, στη μάθηση και στη γνώση, στην πολιτική, στις τέχνες και στα γράμματα, στο περιβάλλον, στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο σήμερα και στο αύριο των παιδιών, στην ελληνική γλώσσα.
Δεν μας χωράει ο στενός ορίζοντας της σύγχρονης ζωής, γι αυτό και ζητούμε το Μέγιστο! Προβάλλουμε τη νέα ΑΠΑΙΤΗΣΗ στον εαυτό μας, στην πολιτική, στη ζωή μας και την μεταδίδουμε στο διαδίκτυο, στους άχρωμους πολιτικούς μας, στους φίλους, στους νέους ανθρώπους και στους ώριμους που δεν έπαψαν να είναι νέοι, ώστε να βρεθούμε όλοι με μια πυξίδα στα χέρια!
Μέσα από τη μίζερη ατμόσφαιρα και τις γκρίζες ώρες της ελληνικής κοινωνίας, ας ακουστεί με σταθερή φωνή η νέα ΑΠΑΙΤΗΣΗ:
Θέλουμε Άνοιξη Παντού!
Φαίδων Θεοφίλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα