Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε


Πακιστάν: Συνελήφθη πρώην υπουργός για εμπόριο «λευκής σαρκός»
Οι πακιστανικές αρχές συνέλαβαν πρώην υπουργό που θεωρείται ύποπτος για διακίνηση ανθρώπων στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Η αστυνομία συνέλαβε τον πρώην υπουργό Θρησκευτικών Υποθέσεων, Μουστάκ Βίκτορ, στο σπίτι του στο Ισλαμαμπάντ. Θα παραμείνει προφυλακισμένος για αρκετές ημέρες, ώστε οι αρχές να διερευνήσουν τις υποψίες που υπάρχουν εναντίον του.
«Αναλήφθηκε δράση κατόπιν παραπόνων από τη νορβηγική πρεσβεία, ότι ο υπουργός είχε χρησιμοποιήσει επίσημες συστατικές επιστολές και άλλα έγγραφα για να στείλει παράνομα ανθρώπους στο εξωτερικό», δήλωσε ο Ομάρ Χαγιάτ, αξιωματικός της υπηρεσίας της αστυνομίας που έχει αναλάβει την υπόθεση.
«Ο πρώην υπουργός έστειλε τουλάχιστον 23 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων τρεις γυναίκες, στη Γερμανία, τη Βρετανία, την Αυστρία, την Ιταλία και τον Καναδά», πρόσθεσε.
Ο Βίκτορ είναι ύποπτος ότι χρησιμοποίησε το υπουργικό του αξίωμα για να χορηγεί πλαστές ταυτότητες, στις οποίες ο ίδιος εμφανιζόταν ως σύζυγος, πατέρας ή αδελφός των ατόμων που χρησιμοποιούσαν τα έγγραφα αυτά για να φύγουν στο εξωτερικό.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε έτσι; Και δεν εννοώ ότι ένας υπουργός και μάλιστα πρώην δεν μπορεί να κάνει εμπόριο λευκής σαρκός(σάμπως οι δικοί μας τι άλλο κάνουν από το να μας εμπορεύονται μια ζωή) αλλά Πακιστανός έκανε εμπόριο λευκής σαρκός; Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε...!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα