Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2008

Τσιλιμπουρδίσματα in London

Για όσους αρέσκεστε στα τσιλιμπουρδίσματα, διαβάστε το κατωτέρω δημοσίευμα(ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) σχετικά με έναν μυστήριο, που βρήκε τρόπο να τα κονομήσει(προς το παρόν στην Αγγλία, αλλά τίποτα καλό δεν εξαπλώνεται προς τα εδώ, άμα είναι για ζημιά γρήγορα διαδίδονται οι ιδέες):
Ντετέκτιβ παγιδευτής
Τα πράγματα, ωστόσο, εξελίσσονται ραγδαία και στον πραγματικό κόσμο, όπου εσχάτως έκανε την εμφάνισή του ένα νέο είδος ντετέκτιβ, ο «παγιδευτής της αγάπης», σε ελεύθερη μετάφραση. Ο άνθρωπος, δηλαδή, ο οποίος κινείται σε διάφορους χώρους, όπου μπορεί κάποιος να αναζητήσει ερωτικές περιπέτειες, με σκοπό να εντοπίσει όσους ή όσες απατούν το ταίρι τους. Αν κάποιος τύχει και πέσει επάνω του, ενώ διατηρεί ήδη δεσμό, τότε είναι «χαμένος από χέρι». Η κακοτοπιά του θα αποκαλυφθεί και θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του. Το είδος ευδοκιμεί ήδη στο Λονδίνο, όπου φαίνεται ότι περισσεύουν οι άπιστοι, και παρότι η σχετική χρέωση είναι υψηλή, οι υπηρεσίες τους είναι περιζήτητες από συζύγους, άνδρες ή γυναίκες, αλλά και άτομα, εν γένει, που θέλουν να δοκιμάσουν την πίστη του συντρόφου τους. Ο παγιδευτής ντετέκτιβ, λοιπόν, κυκλοφορεί σε μπαρ και νυχτερινά κέντρα κι είναι πάντα έτοιμος να στήσει την παγίδα του στον άπιστο.
΄Ενα μόνο σχόλιο: Αμα στο Λονδίνο ευδοκιμεί, καθώς λένε, η απιστία ως είδος, σκεφθείτε τι δουλειά θα πέσει σε κάποιον αντίστοιχο στα καθ΄ ημάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα