Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

Αεροπλανικές αλαξ...λιές!

Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ αεροπορία μελετά το ενδεχόμενο να χορηγεί στους πιλότους της Βιάγκρα για να βελτιώσει τις πτητικές επιδόσεις τους, αποκάλυψε το περιοδικό του ισραηλινού στρατού «Βa Μahahni». Το σχέδιο αυτό εξετάζεται έπειτα από έρευνες που έδειξαν ότι ορειβάτες που χρησιμοποίησαν σκεύασμα παρόμοιο με το Βιάγκρα είχαν μεγαλύτερη αντοχή στα μεγάλα ύψη, μειωμένη αίσθηση της κόπωσης και λιγότερες επιπτώσεις από την έλλειψη οξυγόνου. Την έρευνα διεξήγαγε ο γιατρός και έφεδρος συνταγματάρχης Γιεεζκιέλ Κεν, διευθυντής του νοσοκομείου Χέρτσογκ στην Ιερουσαλήμ. «Οι έρευνες έδειξαν ότι η κυκλοφορία του αίματος στους πνεύμονες αυξήθηκε σε όσους χρησιμοποίησαν το παρόμοιο με το Βιάγκρα σκεύασμα σε σχέση με αυτούς που δεν το χρησιμοποίησαν», δήλωσε ο γιατρός Κεν.
Στο μεταξύ, Ισραηλινοί στρατιωτικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα επειδή έδειξαν τα οπίσθιά τους σε Παλαιστινίους στο νότιο τμήμα της Δυτικής Όχθης. «Η υπόθεση έλαβε χώρα πριν από έναν μήνα και δεν χαρακτηρίζει τις αξίες που εμφυσούμε στους στρατιώτες μας.

Δεν ξέρω τι δείξανε οι έρευνες αυτουνού του εφέδρου, αλλά χορηγώντας Βιάγκρα στους πιλότους να μην αφήσουν τις επιδείξεις ικανότητος και επιδοθούν σε άλλου είδους...ικανοποιήσεις. ΄Οσο για την επίδειξη των οπισθίων των Ισραηλινών στρατιωτικών σε Παλαιστίνιους σε ένδειξη περιφρόνησης, εμείς θα προτείναμε σε περίπτωση επανάληψης του φαινομένου(επίδειξης των οπισθίων)να χορηγηθεί Βιάγκρα στους Παλαιστινίους...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα