Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008

Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι



...δεν χρειάζεται βέβαια να σας πω ότι ο κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο να «λαδώσει» τον Χέλμουτ Κολ και τον πατέρα Μπους. Μια ακόμη χρονιά τούς έστειλε από έναν τενεκέ αγνό παρθένο ελαιόλαδο, παραγόμενο από τα δικά του ελαιόδεντρα στην Κρήτη για τα οποία λαμβάνει και γενναία επιδότηση!
...είναι γνωστό ότι η τελετή για την επικύρωση της συνεργασίας της Microsoft με το ελληνικό Δημόσιο θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής. Κατά την προετοιμασία της τελετής έντονος προβληματισμός επικράτησε στο υπουργείο Οικονομίας για το δώρο που θα μπορούσε να κάνει στον «άνθρωπο που τα έχει όλα» ο κ. Γ. Αλογοσκούφης. Συνεργάτης του υπουργού πρότεινε ως ιδανικό δώρο έναν τενεκέ ελαιόλαδο. «Δεν πρόκειται να λαδώσω τον Μπιλ Γκέιτς» ήταν η άμεση απάντηση του υπουργού.
΄Οπως βλέπετε όλα κινούνται γύρω από το λάδι. Από τη μια ο Μητσοτάκης στέλνει στους τενεκέδες (ίσως λόγω ομοιότητος) λάδι σε Κολ και μπαμπα-Μπους, για να φάνε και κανένα φαί της προκοπής, αλλά ο κ. Αλογοσκούφης δεν έστερξε στην συμβουλή-πρόταση για να προσφέρει τενεκέ ελαιόλαδο στον Μπιλ Γκέϊτς, τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, που δεν του λείπει τίποτα, αν και θα έπρεπε, γιατί ελαιόλαδο από το δικό μας"χωριό"σίγουρα δεν θάχει, αυτοί τρώνε κάτι σπορέλαια απ΄ ότι ξέρω, κάτι βαλβολίνες.
Αν αναρωτιέστε πού κολλάει το ξύδι, σ΄ εμάς κολλάει βρε φτωχομπινέδες. Κι όχι μόνο το ξύδι αλλά όλη η φράση της παροιμίας που ποτέ η άθροιση δεν βγάζει σύνολο 6.

1 σχόλια:

Τη 1/28/2008 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

εγω ως κολλημενος με το λινουξ και τα παρομοια προτεινω να δωσει ο μητσοτος απλως την ευχη του στον βασιλακη και στο μικρομαγαζο του: να του ευχηθει παντα επιτυχιες.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα