Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

10΄ την ημέρα, σαν αερόμπικ!


Η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, κ. Παπαρήγα, σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ με αφορμή το σκάνδαλο Ζαχόπουλου, επεσήμανε ότι «υπάρχει βόθρος και εγώ δεν προτείνω να τον καλύψουμε με αποσμητικό, αλλά αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό οξύνονται και μεγαλώνουν από την πλειοψηφία των ΜΜΕ.
Δεν ξέρω αν οι ιδιοκτήτες έχουν δώσει τέτοια γραμμή, δεν έχω τέτοιες αποδείξεις, αλλά τουλάχιστον τα στελέχη, ένα μέρος των δημοσιογράφων παίζουν με τον πόνο του κόσμου».
Σύμφωνα με την κ. Παπαρήγα δέκα λεπτά την ημέρα αρκεί να ασχολούμαστε με τον Ζαχόπουλο και με την όλη υπόθεση, η οποία, όπως χαρακτηριστικά είπε, «δεν είναι και το μεγαλύτερο σκάνδαλο του 20ού και του 21ου αιώνα στην Ελλάδα και εδώ ανοίγουν και παίζονται πάρα πολλά παιχνίδια».
Για να προσθέσει και πάλι: «Στοπ. Δεν μπορεί να γίνει απαγόρευση. Οσο δυνατό λιγότερος χρόνος. Και ο χρόνος αυτός να είναι ουσιαστικός.
Δεν ξέρω καταρχήν να υπήρξε τέτοια παρέμβαση σε άλλες περιπτώσεις, αλλά παρέμβαση αρχηγού κόμματος που να βάζει και χρονικά όρια, σαν πρόταση, στην παρουσίαση θέματος στην τηλεόραση και τα άλλα μέσα ειλικρινά πρώτη φορά συναντώ. Και η κ. Παπαρήγα μπορεί να μην ξέρει αν οι ιδιοκτήτες έχουν δώσει τέτοια γραμμή, αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι κανένας δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης κλπ. δεν κάνει του κεφαλιού του σε ένα πανελλαδικής εμβέλειας μέσο ενημέρωσης. Δεν νομίζω ότι πρώτη φορά δημοσιογράφοι παίζουν με τον πόνο του κόσμου, αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση, αλλά δεν είδα να παρεμβαίνει κανείς. Τώρα για το αν είναι ή όχι το μεγαλύτερο σκάνδαλο του(προσέξτε τη διατύπωση έχει σημασία)20ού και του 21ου αιώνα, δεν παύει να είναι σκάνδαλο και πάντα από τα σκάνδαλα παίζονται πάρα πολλά παιχνίδια.
΄Οσο για το δεκάλεπτο/ημέρα, δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει η κ. Παπαρήγα, να το κάνουμε 15λεπτο; ΄Οχι την αναφορά στο σκάνδαλο, το αερόμπικ εννοώ, να βάλουμε κι ένα 5λεπτο κοιλιακούς;

1 σχόλια:

Τη 1/26/2008 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

α, εδώ κάνεις λάθος..
Έχει τη σημασία του, αλλά μικρή..
Αυτόν τον καιρό περνάνε μεγάλα και νομιμοποιημένα σκάνδαλα...
Για παράδειγμα το νέο νομοσχέδιο για την Υγεία που θα βάλει την ταφόπλακα στην ιδέα της δωρεάν Υγείας

Είδες, διαβάζεις από εδώ και από κει για τις προνομιακές αποκαλύψεις για ορισμένους και τις προνομιακές αποκρύψεις για ορισμένους άλλους.

Δεν έχεις παρά να ανοίξεις το μπλογκ του ΑΝΤΙ και το πρε τζι αρ..

Υπάρχει μεγαλύτερο σκάνδαλο από το σύστημα Παιδείας που έχουμε;

Ο Λασκαρίδης τι σχέση έχει με την ΕΤΖΪΑΝ;

Αυτό το είπε κανένας;

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα