Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Η αισθητική μπαίνει χειρουργείο

15 .000 εγχειρήσεις αισθητικής ετησίως
Αριθμός ρεκόρ στην Ελλάδα – Και επιπτώσεις στην υγεία των ασθενών
Σε πάνω από 15.000 ανέρχονται οι αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Είναι αριθμητικά, πιο πολλές από όσες πραγματοποιούνται στην Αγγλία, την Ιταλία ή τη Σουηδία, με τους άντρες να συναγωνίζονται τις γυναίκες, τουλάχιστον στις πλαστικές προσώπου. Τα πρωτεία -σε άνδρες και γυναίκες- έχει η ρινοπλαστική. Στις γυναίκες ακολουθεί από κοντά το λίφτινγκ και η αυξητική μαστών. Στους άνδρες, η ωτοπλαστική, το λίφτινγκ και η κοιλιοπλαστική.
Το πρόβλημα είναι ότι ένα σημαντικό ποσοστό όλων των επεμβάσεων δεν πετυχαίνουν και πρέπει να γίνουν διορθωτικές. Με σημαντικό οικονομικό, ψυχολογικό κόστος, αλλά και επιπτώσεις στην υγεία του ασθενούς.
Να αυτά που λέγαμε στη προηγούμενη ανάρτηση, ότι δηλαδή οι άντρες συναγωνίζονται τις γυναίκες στις επεμβάσεις αισθητικής φύσεως. Τώρα βέβαια αν οι επεμβάσεις αισθητικής, παράγουν και αισθητική, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και πάνω απ΄ όλα είναι ζήτημα...υποκειμενικό. ΄Αμα ο άλλος θέλει να γίνει σαν τον Κλούνεϋ άντε εσύ να τον πείσεις ότι ...πέρασε από δίπλα.

1 σχόλια:

Τη 1/27/2008 , Ο χρήστης Blogger ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Αν κρινεις οτι ολες πανε και βαζουν βυζια...

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα