Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

...έτσι θα πρέπει να είναι το τωρινό, τροποποιημένο, σύνθημα της Ομάδας Δράσης Πολιτών και η συγκέντρωση να γίνει στην πύλη του Νοσοκομείου και όχι του Κέντρου Υποδοχής. Αυτό, εκτός των άλλων θετικών-σαν συμβουλή το γράφω-θα καθιέρωνε την Ομάδα Δράσης στη συνείδηση των πολιτών σαν μια Κίνηση που ενδιαφέρεται για τα προβλήματα της κοινωνίας διαχρονικά και όχι σαν μια περιστασιακά εμφανιζόμενη, που επικεντρώνει την προσοχή της μόνο στο πρόβλημα των λαθρομεταναστών, "κλείνοντας το στόμα" και σε όσους την κατηγορούν για ρατσισμό ή υπερπατριωτισμό.
   Αντί Χρυσή Αυγή και Ομάδα Δράσης Πολιτών, λοιπόν, να συναγωνίζονται ποιός θα μαζέψει τους περισσότερους κατά της λειτουργίας του Κέντρου, θα ήταν καλύτερα να "τρέξουν" με την πίεσή τους τις εξελίξεις στο θέμα του Νοσοκομείου και της Υγείας ευρύτερα. Για την αναστροφή της τραγικής κατάστασης που βιώνουν οι λειτουργοί της Υγείας και οι φυσικά οι ανυπεράσπιστοι πολίτες-χρήστες Υγείας. Στο κάτω-κάτω περισσότερο κινδυνεύουν οι πολίτες από την έλλειψη αντιδραστηρίων και την μη λειτουργία του αξονικού, απ΄ ότι από τους εισερχόμενους αθλίους της ανατολής.
   Ειρηνικά θα διαδηλώσει η Χρυσή Αυγή κατά της επαναλειτουργίας του Κέντρου, δήλωσε σε ραδιόφωνο ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Σάμου. Ασφαλώς και πρέπει να διαδηλώσετε ειρηνικά,αν χυθεί αίμα δεν υπάρχουν καν ...αντιδραστήρια!
                                      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

1 σχόλια:

Τη 10/05/2012 , Ο χρήστης Blogger Giorgos Varvakis είπε...

Μπράβο βρε Γιώργη,
πάντα εύστοχος, αλλά και πνευματώδης και καυστικός εκεί που πρέπει!!!
Καλημέρα

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα