Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Zορρο-ηρωικές ιστορίες!

Στην πάνω φωτογραφία βλέπετε τον βασιλιά-Καρνάβαλο, όπως μου τον έστειλε ένας φίλος. Ο Ζορρο-Πανίκας(νέα βερσιόν Ζορρό)σε ρόλο τιμωρού των Σκοπιανών και η επιλογή της τοιαύτης στολής είναι προφανής. Δεν θα μπορούσε να ντυθεί Μεγαλέξαντρος για ευνόητους λόγους, αν και χωρίς καμιά στολή πάλι καρνάβαλος θα ήταν. ΄Ηρθε κι έδεσε πάντως με τα των ημερών, αν κι αυτός είναι παντός καιρού(κάτι αντίστοιχο με αυτό που λέμε "'όπου φυσάει").
Στην κάτω φωτογραφία όπως θα διαβάσετε και στον υπότιτλο η κ. Αλλιέντε εξαίρει τα προσόντα του Ζορρό και τον κάνει και μιούζικαλ. Βέβαια δεν προτείνω τη στολή για το τριήμερο, γιατί ξέρω ότι θεωρείται, όπως και άλλες, ξεπερασμένη, άλλα επιτάσσει το μάρκεtινγκ, αλλά έτσι για το έθιμο.


ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ απο την ΙΖΑΜΠΕΛ ΑΛΙΕΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΚΟΦΟΡΟ ΗΡΩΑ
«Ο Ζορό είναι Ρομπέν, Πίτερ Παν και Τσε Γκεβάρα μαζί» «Ο Ζορό αποτελεί τη φωνή όλων εμάς που γίναμε αποδιοπομπαίοι τράγοι της ξενοφοβίας πολλών ανθρώπων στις Ηνωμένες Πολιτιείες», λέει η ισπανόφωνη συγγραφέας Ιζαμπέλ Αλιέντε για τον επίσης ισπανόφωνο μασκοφόρο ήρωα, του οποίου την ιστορία μεταφέρει τώρα και στο θεατρικό σανίδι ως παραγωγός.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα