Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Κατάψυξη-απόψυξη μια ζωή αλλοιωμένα


Κατεψυγμένη η νωπή εντολή του Κ.Καραμανλή, λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
ΑΠΕ
Στην αναφορά του πρωθυπουργού περί νωπής λαϊκής εντολής στάθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.
Ο Αλ.Αλαβάνος είπε ότι η εντολή είναι κατεψυγμένη και «βγαλμένη από το ψυγείο του εκλογικού νόμου» και παρότρυνε το ΠΑΣΟΚ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. «Αν ήμασταν εμείς Αξιωματική Αντιπολίτευση με 60-70 βουλευτές αυτό θα κάναμε» τόνισε χαρακτηριστικά.
Αυτό γίνεται μια ζωή, ο ένας θεωρεί την λαϊκή εντολή νωπή, ο άλλος κατεψυγμένη κι εμάς σαν παραγωγούς του προϊόντος δεν μας ρωτάει κανείς. Μόνοι τους την καταψύχουν, μόνοι τους την αποψύχουν, γιαυτό σε αυτή τη χώρα μια ζωή όλα είναι αλλοιωμένα. Γιαυτό κι ο λαός δεν ψωνίζει πια απ΄ όλους αυτούς, γιατί δεν τρώγονται αυτά που σερβίρουν(μεταξύ μας ούτε οι ίδιοι τρώγονται, αλλά αυτό έχει να κάνει με ανθρωποφαγία, είναι άλλο κεφάλαιο). Τώρα, όσον αφορά την υποθετική κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αν ήταν αξιωματική αντιπολίτευση, είναι λίγο ουτοπική. Και να την έκανες κυρ-Αλέκο μου, πάλι νωπό από απόψυξη θα προέκυπτε στο πιάτο. Αστο καλύτερα, γιατί είμαστε και υπέρ της υγιεινής διατροφής και το αποφεύγουμε το κρέας(γενικώς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα