Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2008

Ποιά μέντιουμ, ποιοί οικονομολόγοι;

Στην Αμερική τα έχουν λύσει τα προβλήματά τους. Τι να κάθονται τώρα ένα σωρό οικονομολόγοι και αναλυτές να δουν αν θα πάει καλά η αμερικανική οικονομία. Ζάχαρη ή ροκανίδι; Αυτό είναι το δίλημμα(όχι των οικονομολόγων...διαβάστε παρακάτω). Βάζετε στοίχημα ότι θα πάει στη ζάχαρη;
Ενα γουρούνι...προβλέπει!
Ο Ντέιρκ Κάουντι Ντέιβ, ένα γουρούνι του Οχάιο, αναμένεται να αποφανθεί σήμερα για το μέλλον της... αμερικανικής οικονομίας.
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Γκρίνβιλ του Οχάιο, στα βορειοδυτικά του Ντέιτον, ο Ντέιβ θα κληθεί να επιλέξει μεταξύ μιας ταγίστρας με ζάχαρη και μιας με ροκανίδι. Η ζάχαρη σημαίνει ότι η αμερικανική οικονομία θα προχωρήσει «γλυκά» ενώ το ροκανίδι ότι τα πράγματα δεν θα πάνε και τόσο καλά.
Ο υπουργός Οικονομικών της Πολιτείας, Ρίτσαρντ Κόρντρεϊ, όχι μόνο θα παρεβρεθεί στην εκδήλωση που οργανώνει ο σύλλογος μεσιτών της κομητείας Ντέιρκ αλλά θα είναι και ο βασικός ομιλητής.Ο Ντέιβ ακολουθεί τα χνάρια του Φιλ, μιας μαρμότας από το Πανξατόνι της Πενσιλβάνια που υποτίθεται ότι προβλέπει πόσο θα διαρκέσει ο χειμώνας.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα