Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2008

100 mbps κι όποιος αντέξ΄ !


Η Βρετανία έτοιμη για «υπερ-ευρυζωνικό» Ίντερνετ
Η πρώτη πόλη με πλήρες δίκτυο οπτικών ινών θα είναι έτοιμη το Σεπτέμβριο, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους της να έχουν ταχύτητες πρόσβασης που θα φτάνουν τα 100 Mbps Η εταιρεία Η2Ο είναι εκείνη που θα παρέχει υπέρ - ευρυζωνικές υπηρεσίες σε τρεις πόλεις της Βρετανίας: το Μπόρνμουθ, το Νόρθαμπτον και το Νταντί. Η Η2Ο θα ανταγωνιστεί εταιρείες όπως η Virgin Media, που αναπτύσσει ανεξάρτητες καλωδιακές υπηρεσίες πρόσβασης στο Διαδίκτυο, ενώ η κίνηση αυτή έρχεται μετά από ανησυχίες της βρετανικής κυβέρνησης για τις πραγματικές ταχύτητες πρόσβασης των νοικοκυριών που είναι πολύ πιο χαμηλές από αυτές που διαφημίζονται. Το γρήγορο Ίντερνετ περνάει από... τον υπόνομο.
Προσβάσεις στο Ίντερνετ αυτής της τάξης θα παρέχουν, όπως είναι φυσικό, πολλά πλεονεκτήματα για τους καταναλωτές, μεταξύ των οποίων κατέβασμα ταινιών σε ανάλυση υψηλής ευκρίνειας μέσα σε λίγα λεπτά, τηλεοπτικά προγράμματα για τηλεοράσεις HD- High Definition αλλά και επικοινωνία χρηστών μέσω τηλεόρασης σε πραγματικό χρόνο.
Αστο καλύτερα μεγάλε μην το κουράζουμε τόσο...Τα 100 Mbps εμένα μου θυμίζουν το ανέκδοτο με τα σουβλάκια:"Πάει ένα στο σουβλατζίδικο και παραγγέλνει 99 σουβλάκια...του λέει ο σουβλατζής να τα κάνω 100; Και λέει κι αυτός...ποιός θα τα φάει εκατό σουβλάκια!"
Αλλά από σουβλάκια που δεν πρόκειται να φας ποτέ τι σε νοιάζει θα μου πείτε...

1 σχόλια:

Τη 2/02/2008 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Θα περάσει όλη η κίνηση της πληροφορίας στο ίντερνετ. Τηλεόραση τηλέφωνο κινηματογράφος τα πάντα.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα