Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Ζωή σαν πορτοφόλι


Βρήκε το πορτοφόλι του μετά από 46 χρόνια!
Ένας άντρας, από την Μεγάλη Βρετανία, έσμιξε ξανά με το πορτοφόλι του, που είχε χάσει το 1962, όταν το βρήκε η αστυνομία και τον ειδοποίησε να το παραλάβει!
Ο κύριος Ron Russell, δεν πίστευε στα μάτια του όταν βρήκε μέσα άθικτες τις φωτογραφίες των παιδιών του καθώς και δικές του από όταν ήταν φαντάρος!
«Είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν θυμόμαστε εάν υπήρχαν χρήματα μέσα και ούτε θυμάται που το έχασε,» είπε η σύζυγος του Pauline. Το πορτοφόλι το βρήκε ένας κύριος το 1962 αλλά δεν βρήκε ποτέ την ευκαιρία να το παραδώσει στις αρχές και το ανακάλυψαν τα παιδιά του όταν έφυγε από την ζωή και καθάριζαν το σπίτι του!
Η αστυνομία εντόπισε τον 81-χρονο κύριο Ron Russell που ζει πλέον σε γηροκομείο χτυπημένος από την ασθένεια Parkinson. «Ήταν υπέροχο το συναίσθημα που τον βρήκαμε και του το παραδώσαμε,» είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας στο Humberside, κύριος Mark Holland.
Μιχάλης Μπακ
Ηθικό αλλά και φιλοσοφικό δίδαγμα: ΄Οταν είσαι νέος χάνεις το πορτοφόλι(κυρίως το περιεχόμενο)και το ξαναβρίσκεις όταν πλέον σου είναι άχρηστο, όταν σε έχει "απανεβεί"(σε έχει βρει)μια Πάρκινσον, είσαι σε οίκο ευγηρίας(πώς μπορεί να χρησιμοποιείται το "ευ" μαζί με το γήρας δεν το κατάλαβα ποτέ) ή και ακόμη χειρότερα. Α, ρε πορτοφόλα άτιμη...!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα