Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2008

Πάει...χαλάσανε κι οι καμαριέρες

Ο Ψινάκης με στολή καμαριέρας!
Το πιο «τρελό» τραγούδι της χρονιάς, τώρα και σε βιντεοκλίπ! Πρωταγωνιστής είναι ο Ηλίας Ψινάκης, που για τις ανάγκες του κλιπ μεταμορφώθηκε στον άνθρωπο με τα πέντε πρόσωπα!
Στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται ως κόμης, στη συνέχεια μεταμορφώνεται σε μοιραία γυναίκα, που έχει κάτι από τον αέρα της Δέσποινας Βανδή στο «Υποφέρω», κατόπιν εμφανίζεται ως μπάτλερ και αμέσως μετά ως ηλικιωμένος, που καθώς περνάει η ώρα γίνεται... σέξι καμαριέρα!Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες συναντιούνται στη μικρή οθόνη και προκαλούν «Πρόβλημα Υγείας», όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού.
Τώρα πέστε μου, για να δω τις αντοχές σας, αν παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο κλιπ με τις πέντε μεταμορφώσεις του Ψινάκη, σε ποιά από τις πέντε θα το κλείσετε; Είναι να μην σου δημιουργείται πρόβλημα υγείας, όταν παρακολουθείς και ακούς τέτοια κατασκευάσματα; Μην έχετε όμως καμία αμφιβολία, ότι το σχετικό κλίπ θα πουλήσει αρκετά, όχι γιατί η παρακμή έχει την έκφρασή της, αλλά εκ περιεργείας πολλών. Εμείς οι υπόλοιποι ας μείνουμε με την εικόνα της καμαριέρας που έχουμε στο μυαλό μας. Της εργαζόμενης γυναίκας, της νοικοκυράς των ενοικιαζομένων δωματίων, ε...καμιά φορά και αυτή της περιστασιακής ερωμένης, όπως μας την παρουσίαζαν πολλά έργα κατά το παρελθόν, μέχρις των ερωτικών τύπου Γκουζγκούνη ή άλλων εγχωρίων σεξοταινιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα