Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Επίδειξη δύναμης της γρουσουζιάς!


Εσπευσμένη μεταφορά του επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από την Κρήτη στην Αθήνα μετά από ατύχημα
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στο αεροδρόμιο, καθώς ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, που ταξίδεψε το απόγευμα για τα Χανιά, επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα.
Ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έπεσε και τραυματίστηκε στο ισχίο. Οι γιατροί που τον εξέτασαν έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα.
Η Πολεμική Αεροπορία ήταν σε ετοιμότητα για να κάνει την διακομιδή, αλλά τελικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μεταφέρθηκε με ελικόπτερο.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο ισχίο ενώ βρισκόταν στα Χανιά, νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο "Υγεία".
Πηγή: cretalive
 Καλά...εσύ δεν είσαι νέον έτος, είσαι το κάτι άλλο. Δικαιολογείς απόλυτα την κατάληξή σου!
 Αν είναι δυνατόν...ο άνθρωπος σύμβολο της γκαντεμιάς, ο εθνικός γκαντέμης,ο άνθρωπος που ως τώρα ένα ολόκληρο έθνος έφτυβε τον κόρφο του στο άκουσμα και μόνο του ονόματός του, αυτός ο ογκόλιθος της αναισθησίας...
...έπεσε και έσπασε το ισχίο του, την δεύτερη μέρα του νέου χρόνου...Αν είστε χριστιανοί...΄Οχι αυτό δεν  θέλω να το παραδεχτώ...και ξέρετε γιατί; Γιατί αν ο Μητσοτάκης(επαναλαμβάνω ο Μητσοτάκης) πέφτει και χτυπάει την δεύτερη μέρα του χρόνου,φυλαχτείτε αδέρφια, έχετε τα μάτια σας 28 γιατί φέτος μας περιμένουνε πολλά.
    Εμείς ως ιστολόγιο να ευχηθούμε στον επίτιμο καλή και γρήγορη ανάρρωση, δεν νομίζουμε ότι ισχύει στην περίπτωσή του το γνωστό: "ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέσιμο",αυτό είναι για τους συνήθεις γέρους όχι τους βιονικούς σαν κι αυτόν και φυσικά να του ευχηθούμε δύναμη και αντοχή στην πάλη του με το γρουσούζικο "τρίσεκτο" 2013... Φυσικά και θα το νικήσει ο Μητσοτάκης, δεν κατάλαβα...αμφιβάλλατε;

2 σχόλια:

Τη 1/03/2013 , Ο χρήστης Blogger Giorgos Varvakis είπε...

"Έσπασε" η γρουσουζιά Γιώργη!!!!!!
Μη φοβάσαι τίποτα από δω και πέρα :))
Καλή χρονιά φίλε μου!!

 
Τη 1/09/2013 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Περπατώντας έφυγε από το νοσοκομείο ο Μητσοτάκης
Εξιτήριο πήρε μετά από 5 ημέρες νοσηλείας ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά εξήλθε του θεραπευτηρίου περπατώντας.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα