Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ EUROPEAN EXPRESS 01/11/2012

Σας ενημερώνουμε ότι το δρομολόγιο της Πέμπτης 01/11/12 του Ε/Γ-Ο/Γ EUROPEAN EXPRESS θα αναχωρήσει στις 18:00' αντί 19:00'. Επίσης λόγω συγκοινωνιακών αναγκών το δρομολόγιο για Χίο, Μυτιλήνη θα εκτελεστεί μέσω Ικαρίας Σάμου.
Και στη μέση των δύο ειδήσεων-θεμάτων, εγώ για να τονίσω την αντίθεση, με μια συμπλήρωση για να φανεί η διαφορά:Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα-Σάμος  μόνο...170€. Ετσι για να καταλάβουμε σε τι χώρα ζούμε και πού μας έχει φτάσει αυτό το πολιτικό σύστημα και το προσωπικό του. Αυτό το πολιτικό προσωπικό που χτυπιέται εκεί στο κέντρο της πρωτεύουσας προκειμένου να "συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις" και που καθώς διάβασα-τουλάχιστον στο ΠΑΣΟΚ-οι "ευγενείς"διάλογοι έφτασαν μέχρι το πεζοδρόμιο της οδού Ιπποκράτους.Επιτέλους,καλά πάτε, μετά τους διαλόγους πεζοδρομίου,ακολουθεί συνήθως σεξουαλική πράξη μετ΄ αντιτίμου...
   Καταλάβατε αγαπητοί;΄Οσο θέλουμε εμείς για να πάμε στην Αθήνα, άλλοι από Αθήνα, πηγαίνουν στη Ρώμη 4ήμερο-όλα πληρωμένα.
   Καλημέρα σας και καλό μήνα!
                  Γιώργος Σκαπέτης

Απόδραση στην Υπέροχη Ρώμη!!
Μια εκπληκτική προσφορά για να επισκεφτείτε τη γειτονική Ρώμη: 175€ το άτομο για 4 ημέρες, διαμονή σε 4* ξενοδοχείο, μαζί με τα αεροπορικά εισιτήρια με Aegean ή Alitalia!
Δείτε τη προσφορά -> http://bit.ly/deal_rome

2 σχόλια:

Τη 11/01/2012 , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Αν και συμφωνώ μαζί σας σε όλα όσα γράφετε, θα ήθελα να σας θυμίσω ότι και σεις προσωπικά αυτό το κράτος στηρίξατε και υπηρετήσατε από την θέση του Δημοσίου Υπαλληλου, που πολλοί ζήλευαν αλλά δεν είκαν τα *προσόντα* όπως εσείς...

 
Τη 11/01/2012 , Ο χρήστης Blogger gskapetis είπε...

΄Οπως θα έχετε διαπιστώσει αγαπητέ Ανώνυμε, εγώ ό,τι γράφω εδώ, βάζω αποκάτω και το ονοματεπώνυμό μου και αναλαμβάνω την ευθύνη των γραφομένων μου.΄Εχω επιχειρήματα γιαυτό που με αιτιάσθε, αλλά είναι αρχή μου εδώ σαυτό το ιστολόγιο να μην απαντώ σε Ανώνυμους, άλλωστε και ένα όνομα να γράφατε, δεν θα σας ήλεγχε κανείς.Σας ευχαριστώ πάντως που συμφωνείτε εν γένει με τα γραφόμενα.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα