Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ... 89 ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ!

Γ. Στουρνάρας: Υπήρξε μεγάλη πρόοδος για τα προαπαιτούμενα


Την προσεχή Τετάρτη 31/10 αναμένεται να κατατεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, προς ψήφιση στη Βουλή ο προϋπολογισμός και από Πέμπτη και μετά το νέο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Πολιτικής, τα δημοσιονομικά μέτρα και οι μεταρρυθμίσεις που έχουν συμφωνηθει με την τρόικα.
Εξερχόμενος, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας τόνισε ότι η σύσκεψη είχε ως αντικείμενο την πρόοδο και τις εκκρεμότητες που έχουν απομείνει και σημείωσε ότι υπήρξε μεγάλη πρόοδος για τα
προαπαιτούμενα.
.............Τα οποία προαπαιτούμενα(89 τον αριθμό) δεν κατάλαβα ακριβώς και τι είναι, αν και υποψιάζομαι, αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ο χαρακτηρισμός.... Προαπαιτούμενα, δηλαδή απαιτήσεις που αν δεν γίνουν αποδεκτές μπικικίνια γιόκ, τουτέστιν(να μην γράφω συνέχεια δηλαδή και δηλαδή και σας κουράζω) προαπαιτούμενα, αλλιώς εκβιαστικές απαιτήσεις, ήγουν(κι αυτό δηλαδή θα πει) ωμοί εκβιασμοί... Αλλά όσο νάναι βρε παιδιά, αλλιώς ακούγεται το "εκβιασμός", αλλιώς η "εκβιαστική απαίτηση" κι αλλιώς ένα... "προαπαιτούμενο"... 
   Είναι κάτι σαν το "ενδεχόμενο"... 
     Κι αυτό έχει πίσω του μια ιστορία: Κάποτε πήγε στο δικαστήριο μια τουρίστρια τον αείμνηστο Βαγγέλη του Πυθαγορείου, τον επονομαζόμενο"Μισκαντρίτσα" για παρενόχληση κι αυτός απολογούμενος είπε στον δικαστή :"κ. Πρόεδρε αυτήν ήθιλι...ινδιχόμενα"     
   Κάτι τέτοιο είναι και τα προαπαιτούμενα αγαπητοί μου, όλοι αυτοί Τρόϊκες,ΔΝΤ,δανειστές και σία, αυτό θέλουν τελικά από μας... ινδιχόμενα...άντε προαπαιτούμενα!
                                                    Καλημέρα με εθνική υπερηφάνεια προπαντός
                                                                    Γιώργος Σκαπέτης


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα