Τρίτη 12 Αυγούστου 2008

Πεκίνο και...πεκινουά!

(Ολυμπιακό)Πνεύμα και Ηθική, πνεύμα και ηθική...΄Ηθελες πρωταθλητισμό κι εσύ βρε Κατερίνα μου Ροδίτισσα κι έμπλεξες από τη μια με τους Τζέκους τους φαρμακέμπορους, κι από την άλλη με τους εμπόρους του ιδεώδους, τους αθάνατους, εσύ μια θνητή. "Μη γυρεύεις ομορφιές σ΄έναν κόσμο χαλασμένο" λέει το τραγούδι. Είναι να μη πέσει και σε πλακώσει η συγκυρία γιατί όλοι για μια συγκυρία ζούμε. Με μια καλή πιάνουμε τη καλή, με μια στραβή πάμε κατά διαόλου κι άντε μετά να περιμένεις δικαίωση. ΄Οσο πιστεύουν στην Ελάδα τους ναρκομανείς ότι απεξαρτήθηκαν κι επανεντάχθηκαν, αλο τόσο θα πιστεύανε κι εσένα. Σαυτή τη χώρα, όπως απέδειξε και το Πεκίνο, δύο πράγματα δεν εξέλιπαν ποτέ: Ο Καιάδας και η...βασιλεία!!!
΄Αλλωστε η επικαιρότητα και τα δελτία με τόση ημερήσια παραγωγή έχουν και πολλά απόβλητα, που πρέπει να αποθέσουν. Γιαυτόν τον ΧΥΤ(Α)νθρώπων κανείς δεν διαμαρτύρεται, ούτε κινητοποιείται...΄Ετσι λοιπόν της πολιτικής ημών ηγεσίας ποιούσης τα μπάνια της και της παρούσης περί άλα τυρβάζουσας, προέκυψε πλάνο(εντελώς πλάνο μας διαβεβαίωσαν) την ώρα της εισόδου της εληνικής αποστολής, με έναν φίλο πούρθε από τα παλιά, αν ποτέ έφυγε, τον Κοκό. Την ίδια ώρα η κ. Ντόρα Γλύξμπουργκ φιλούσε σταυρωτά την ΄Αννα-Μαρία Μητσοτάκη-Κούβελου ενώ ο Κωνσταντίνος σκέτο ποζάριζε ως άρχων του τόπου που γένησε τους Ολυμπιακούς αγώνες και τους ολυμπιονίκες σαν κι αυτόν.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, η βασιλεία ποτέ δεν πεθαίνει, οι αθάνατοι της ΔΟΕ ποτέ δεν πεθαίνουν, η κονόμα ποτέ δεν πεθαίνει, η Κόκα-κόλα ποτέ δεν πεθαίνει, οι Κινέζοι όσοι και να πεθάνουν έχουν αποθέματα. Αλοίμονο στους Γεωργιανούς, τους Οσέτιους, τους Αμπχάζιους ,αλοίμονο και σε μας αδέρφια!!!

1 σχόλια:

Τη 8/13/2008 , Ο χρήστης Blogger Ναπoλέων είπε...

Συναγωνιστές, συναγωνίστριες, συναγωνιστάκια,
αποστηθίστε τα, διαδώστε τα, γιατί χανόμαστε!

博爱 - 裁军 - 和平
μπό άϊ – τσάϊ τζούν – χέ πίνγκ

ο φίλος σας 拿破仑 προειδοποιεί:
ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ενώ ο πρωτα(θ)λητισμος...
ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ και στην ΥΓΕΙΑ και στο ΗΘΟΣ
-----------
Υ.Γ.: Η συνήθης "υπογραφή", παρέλκει.
Υ.Γ.2 Θα ξανάρθω. Μού άρεσαν κάμποσα.
Υ.Γ.3 Ελπίζω να μην το πάρεις για απειλή...

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα