Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2008

Και λίγη χειρομαντεία δεν βλάπτει
Δείξε μου τα δάκτυλά σου, να σου πω ποιος είσαι
Τα χέρια μας κρύβουν μυστικά για την υγεία και τη σεξουαλικότητά μας
ΤΗΕ ΤΙΜΕS Του Εd Caesar
Δεν πρόκειται για χειρομαντεία, αλλά για καθαρή επιστήμη. Τα δάκτυλά μας κρύβουν μυστικά για την κλίση μας στον αθλητισμό, την προδιάθεσή μας σε ορισμένες ασθένειες και την σεξουαλικότητά μας. Για να τα ανακαλύψουμε αρκεί ένας χάρακας.
Το μέλλον βρίσκεται στην αριθμητική. Αυτό υποστηρίζει ο καθηγητής Τζον Μάνινγκ, ψυχολόγος και- με μια δική του μέθοδο- «ειδικός δακτύλων», ο οποίος ανέπτυξε μια επιστημονική εμμονή με τα χέρια των άλλων. Ο καθηγητής ισχυρίζεται ότι μελετώντας τα δάκτυλα- ειδικά τον παράμεσο και τον δείκτη- μπορεί να καταλάβει εάν ο κάτοχός τους έχει ταλέντο στο τρέξιμο ή στο ποδόσφαιρο. Μπορεί επίσης να διαπιστώσει εάν έχει προδιάθεση σε ορισμένες ασθένειες, αλλά και να βγάλει συμπεράσματα για την σεξουαλικότητά του.
Ο λόγος των δακτύλων υπολογίζεται απλά μετρώντας τον δείκτη του δεξιού χεριού, μετά τον παράμεσο και διαιρώντας το πρώτο με το δεύτερο. Οι άνθρωποι με πιο μακρύ παράμεσο έχουν λόγο μικρότερο από 1, ο οποίος αποκαλείται «πρότυπο Καζανόβα». Σπορ και σεξ Σε ό,τι αφορά, πάντως, τη σεξουαλικότητα και τις ικανότητες στα σπορ, ο καθηγητής είναι πιο σίγουρος για τη θεωρία του. Όπως αποδεικνύεται, οι ομοφυλόφιλοι έχουν «θηλυκό» λόγο δακτύλων, δηλαδή μεγαλύτερο από 1.
΄Οπως αντιλαμβάνεστε εκ του δημοσιεύματος και εκ των ερευνών, νομιμοποιείται επιστημονικώς το γνωστό"να σε πω τη μοίρα σου, να σε πω το ριζικό σου"των τσιγγάνων, άσχετα αν εκείνες δεν προέβλεπαν την σεξουαλικότητα ή πολύ περισσότερο την "κατεύθυνσή" της. Τα πάντα, καθώς λέει αυτός που μελέτησε τόσα δάκτυλα(έβγαλε τα μάτια του πάνω στα δάχτυλα, που λέει ο λόγος), είναι σχέση, λόγος του παράμεσου με τον δείκτη. Και δεν ξέρω τι μέγεθος δείκτη έχετε, αλλά από παράμεσο εμείς οι ΄Ελληνες ξέρουμε καλά. Χρόνια τον χρησιμοποιούμε(ή τον απολαμβάνουμε)και σας βεβαιώ, παρά την τόση χρήση, ακόμη δεν λέμε να αλλάξουμε.... κατεύθυνση! ΄Ενδειξη ή ότι μας αρέσει ή ότι τον συνηθίσαμε!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα