Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Τέστ ...ΤVA(τίνος είναι το παιδί)


Μια ενδιαφέρουσα όπως πάντα τηλεκριτική στη στήλη της στα ΝΕΑ έχει σήμερα η Πόπη Διαμαντάκου, ασχολούμενη με το θέμα της πατρότητας διάφορων παιδιών επωνύμων που ξενοπήδησαν κάποια στιγμή και εξ αυτού παρήχθη καρπός(εκτός γάμου).
Η πρώτη και πιό χτυπητή περίπτωση ήταν του Πασχάλη, που στην αρχή σφύριζε αδιάφορα, αλλά μετά αναγκάστηκε να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία.
Αλλά με μια περίπτωση δεν κρατιέται η θεαματικότης των μεσημεριανών εκπομπών, είναι σαν τη στύση, θέλει το Βιάγκρα της για να παραμείνη ψηλά. ΄Ετσι στο καπάκι είχαμε τη περίπτωση Βοσκόπουλου και ποιός ξέρει πόσες ακόμα θα ακολουθήσουν αφού το μάτι κόλλησε στην κλειδαρότρυπα.
Λέει λοιπόν η κ. Διαμαντάκου πως τα τεστ πατρότητας στο εξής θα γίνονται στην τηλεόραση, σε συγκεκριμένες μεσημβρινές εκπομπές και θα βγαίνει επί τόπου το πόρισμα. Και λογικό το βρίσκω. Αφού όλοι αυτοί εκεί συζητούν κάθε μεσημέρι ποιός πήγε με ποιά, φυσιολογικό δεν είναι να ολοκληρώνουν και τον κύκλο; Πώς είπατε, κρατούν το φανάρι; Και σας τι σας νοιάζει αν σ΄ αυτούς αρέσει το...αγώνισμα;
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κείμενο το έκανα ροζ γιατί ακόμα δεν γνωρίζω το φύλο του παιδιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα