Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

΄Οπως Αμερική...

Ραγδαίες οι εξελίξεις, όπως θα ξέρετε όσοι εντρυφήτε στην Ζαχοπουλιάδα και την Πρωτοθεματική σαπουνόπερα και αυτό που διάβασα σήμερα στο PRESS.GR είναι ότι τα 5 εκ.ευρώπουλα στον Θέμο είχε δώσει προ μηνών ο εφοπλιστής Λασκαρίδης(βασικός μέτοχος της Χελένικ Σηγουέης)προκαταβολή για να αγοράσει την εφημερίδα και μετά φοβούμενος να μην χάσει τα λεφτουδάκια του(τι είναι 5 εκ. ευρώ; Αστείον ποσόν) τούστειλε το ΣΔΟΕ(τέως εντάξει).
Αυτό πάντως που προέκυψε σαν ουρά της είδησης, εκτός από το ότι νουνά του Ν.ΧΙΟΣ που καθελκύστηκε προ καιρού ήταν η σύζυγος του κ. Αλογοσκούφη(άσχετο φαντάζομαι και αυτό) είναι ότι στις επιχειρήσεις Λασκαρίδη απασχολείται και ο κ. Δρυς(μην φανταστείτε τίποτα τετράωρη απασχόληση και τέτοια, ένας Δρυς δεν είναι απασχολήσιμος, είναι πολύ χρήσιμος, ως χρηματίσας υπουργός και γνωρίζων καλά τα κόλπα. Είναι αυτό που έλεγε κάποτε ο Βέγγος σε ένα από τα αμίμητα έργα του όπου έκανε τον κουρέα"ειδικότης αποκτηθείσα εν τω στρατεύματι"). Και φυσικά αυτό θυμίζει πολύ έντονα Αμέρικα, όπου οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι "χρηματίσαντες" σε κυβερνητικά πόστα, μετά την αποχώρηση προσλαμβάνονται από εταιρείες, με το αυτό ή παρεμφερές αντικείμενο με τη θέση που είχαν.
Καλά λοιπόν έλεγε κάποτε η Υβέτ Τζάρβις το γνωστό μοντέλο(και χρηματίσασα ΠΑΣΟΚ μια εποχή)στη διαφήμιση για τα βερνίκια νυχιών..."όπως Αμερική". ΄Ετσι και χειρότερα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα