Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2008

Η ντροπή βρίσκει στέγη...

Άνεργος νεκρός από ντροπή...
Νεκρός βρέθηκε την Κυριακή μέσα στο αυτοκίνητό του ένας 44χρονος, άνεργος στο Μπουργκουάν-Ζαλιέ της νοτιοανατολικής Γαλλίας, ο οποίος περνούσε τις νύχτες του μέσα στο αυτοκίνητό του ώστε το περιβάλλον του να πιστεύει ότι εργαζόταν νύχτα σ' ένα εργοστάσιο.
Ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε πως πρόκειται για "θάνατο από υποθερμία" που σημειώθηκε τη νύκτα του Σαββάτου προς την Κυριακή, όταν η θερμοκρασία είχε πέσει κάτω από το μηδέν σ' αυτή την πόλη που βρίσκεται κοντά στις γαλλικές Άλπεις, διευκρινίστηκε από την ίδια πηγή. Ο άνδρας αυτός "είχε κάνει την οικογένειά του να πιστεύει πως εργαζόταν τη νύχτα στο εργοστάσιο Photowatt" της πόλης που ειδικεύεται στα φωτοβολταϊκά, πρόσθεσε η πηγή. "Πήγαινε να κοιμηθεί στο αυτοκίνητό του και, καθώς δεν ήταν άστεγος και δεν είχε τη συνήθεια να κοιμάται πάνω σε εξόδους θερμότητας, πέθανε από υποθερμία", συνέχισε.
Το πτώμα του βρέθηκε "ντυμένο με πολλά πουλόβερ και παντελόνια, φορεμένα το ένα πάνω από το άλλο. Φορούσε επίσης πολλές εσάρπες", διευκρίνισαν οι τραυματιοφορείς των πρώτων βοηθειών στην τοπική εφημερίδα "Λε Ντοφινέ λιμπερέ".

Αυτή η είδηση, από το σημερινό ΕΘΝΟΣ με συγκλόνισε και θέλησα να την μοιραστώ μαζί σας. Σχόλια φυσικά δεν πρόκειται να κάνω και δεν χωράνε άλλωστε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα